The Goldfinch (2019) Online Subtitrat in Romana HD

The Goldfinch (2019) Online Subtitrat in Romana HD

Rate

Anul lansarii

2019

Actorii

Oakes Fegley, Ansel Elgort, Nicole Kidman

Gen

In filmul The Goldfinch (2019) Online Subtitrat in Romana HD, Mama lui Theodore Decker, în vârstă de treisprezece ani, este ucisă într-un bombardament la Muzeul de Artă Metropolitan din New York. În urma exploziei, un bărbat pe moarte îl îndeamnă să ia un tablou – The Goldfinch – și inelul său gravat. Theo ascunde tabloul la apartamentul său și este plasat alături de Barbours, familia prietenului său din copilărie Andy. Theo se reconectează cu Andy și devine apropiat de doamna Barbour, care își încurajează interesul pentru antichități și artă.

Urmând instrucțiunile muribundului din The Goldfinch (2019) Online Subtitrat in Romana HD, Theo localizează magazinul de antichități condus de James „Hobie” Hobart, al cărui partener Welton „Welty” Blackwell i-a dat inelul lui Theo pentru a se întoarce. Hobie îi permite lui Theo să o viziteze pe Pippa, nepoata lui Welty care a fost rănită în atentat, iar copiii se leagă înainte ca Pippa să fie trimisă să locuiască cu mătușa ei în Texas. Theo îl vizitează în mod regulat pe Hobie și se instalează în viață alături de Barbours, deoarece Andy sugerează că părinții săi se gândesc să-l adopte. Cu toate acestea, tatăl înstrăinat al lui Theo, Larry, pretinzând că este nou sobru, ajunge cu prietena sa Xandra pentru a-l muta pe Theo în Las Vegas; Theo aduce The Goldfinch, ținându-l ascuns.

În Las Vegas, Theo se împrietenește cu Boris, un coleg de clasă ucrainean, care și-a pierdut și mama, îl introduce pe Theo la droguri și alcool, care îl urmăresc până la maturitate, iar ambii tați sunt abuzivi. Adânc în datorii legate de jocuri de noroc, Larry nu reușește să extorce fondul de educație al lui Theo și este ucis într-un accident de conducere beat. Theo fuge la New York, luând câinele Xandrei Popper și pictura, dar nu poate să-l convingă pe Boris să i se alăture. Hobie îi permite lui Theo să trăiască cu el.

Opt ani mai târziu, Theo a reușit magazinul lui Hobie, vânzând antichitățile restaurate. El dă peste fratele mai mare al lui Andy, Platt, care dezvăluie că Andy și tatăl lor au fost uciși într-un accident de plimbare în timpul unuia dintre episoadele bipolare ale domnului Barbour. Theo o vizitează pe doamna Barbour bolnavă și se reconectează cu fiica ei Kitsey. Reeve, un negustor de artă nemulțumit, îl confruntă pe Theo pentru că i-a vândut un fals. După ce a dedus că Theo a furat Goldfinch, Reeve îl acuză că l-a folosit ca garanție pentru a-și finanța magazinul. Necunoscut altcuiva, Theo păstrează pictura învelită într-un dulap de depozitare. Vizionare placuta a filmului nou The Goldfinch (2019) Online Subtitrat in Romana HD.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *