The Godfather 3 – Nasul 3 1990 Online Subtitrat in Romana

The Godfather 3 - Nasul 3 1990 Online Subtitrat in Romana

Rate

Anul lansarii

1990

Actorii

Al Pacino, Diane Keaton, Andy Garcia

Gen

The Godfather 3 – Nasul 3 1990 Online Subtitrat in Romana este ultimul film din seria GodfatherNasul, si ne trimite in 1979, Michael Corleone se apropie de 60 de ani. Furat de vinovăție pentru nemiloasa sa urcare la putere, mai ales că a ordonat asasinarea fratelui său Fredo, el donează milioane pentru cauze caritabile. Michael și Kay sunt divorțați; copiii lor, Anthony și Mary, locuiesc cu Kay. La recepție în urma unei ceremonii de introducere a ordinului papal în Catedrala Veche a Sf. Patrick în onoarea lui Michael, Anthony îi spune tatălui său că părăsește facultatea de drept pentru a deveni cântăreț de operă. Kay îi susține decizia, dar Michael vrea ca Anthony să-și finalizeze mai întâi diploma de drept; cu toate acestea, Michael este de acord să-l lase pe Anthony să meargă pe drumul său. Michael și Kay au o reuniune neliniștită când Kay îi dezvăluie că ea și Anthony știu adevărul despre moartea lui Fredo. Vincent Mancini, fiul nelegitim al fratelui lui Michael, Sonny, de multă vreme, ajunge la recepție. Sora lui Michael, Connie, aranjează ca Vincent să soluționeze o dispută cu rivalul său Joey Zasa, dar Zasa îl numește pe Vincent un ticălos, iar Vincent îi mușcă urechea lui Zasa. Michael, frământat de temperamentul aprins al lui Vincent, dar impresionat de loialitatea sa, este de acord să îl includă pe Vincent în afacerea familiei.
In The Godfather 3 – Nasul 3 1990 Online Subtitrat in Romana, Michael știe că șeful Băncii Vaticanului, arhiepiscopul Gilday, a acumulat un deficit masiv și oferă 600 de milioane de dolari în schimbul acțiunilor la Internazionale Immobiliare, [3] o companie internațională de imobiliare, ceea ce l-ar face cel mai mare acționar unic. El face o ofertă de licitație pentru a cumpăra 25% din acțiunea Vaticanului în companie, ceea ce îi va oferi o participație de control. Consiliul Immobiliare aprobă oferta, în așteptarea ratificării de către Papa.

Don Altobello, un șef al mafiei din New York și nașul lui Connie, îi spune lui Michael că partenerii săi din The Commission vor să încheie acordul Immobiliare. Michael îi plătește din vânzarea participațiilor sale din Las Vegas. Zasa nu primește nimic și, declarându-l pe Michael dușmanul său, iese afară. Don Altobello, asigurându-l pe Michael că poate rezolva problema diplomatic, pleacă să vorbească cu Zasa. Câteva clipe mai târziu, un elicopter planează în fața sălii de conferințe și deschide focul. Majoritatea șefilor sunt uciși, dar Michael, Vincent și garda de corp a lui Michael, Al Neri, scapă. Michael își dă seama că Altobello este trădătorul și suferă un accident vascular cerebral diabetic. Pe măsură ce Michael își revine, Vincent și Mary încep o poveste de dragoste, în timp ce Neri și Connie îi dau lui Vincent permisiunea de a riposta împotriva lui Zasa. În timpul unui festival de stradă, Vincent îl ucide pe Zasa. Michael îl salută pe Vincent pentru acțiunile sale și insistă ca Vincent să pună capăt relației sale cu Mary, explicând implicarea lui Vincent în întreprinderile criminale ale familiei, care îi pune viața în pericol. Vizionare placuta a filmului cu mafioti The Godfather 3 – Nasul 3 1990 Online Subtitrat in Romana.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *