The Godfather 2 – Nasul 2 1974 Film Online Subtitrat

The Godfather 2 - Nasul 2 1974 Film Online Subtitrat

Rate

Anul lansarii

1974

Actorii

Al Pacino, Robert De Niro, Robert Duvall

Gen

The Godfather 2 – Nasul 2 1974 Film Online Subtitrat, partea a-2-a a filmului Godfather-Nasul ne trimite in 1901, familia lui Vito Andolini, în vârstă de nouă ani, este ucisă în Corleone, Sicilia, după ce tatăl său a insultat-o ​​pe maestrul local Don Ciccio. Vito scapă pe o navă cu destinația New York și este înregistrat ca „Vito Corleone” pe Insula Ellis.
În 1958, în timpul petrecerii primei comuniuni a fiului său la Lacul Tahoe, Michael are o serie de întâlniri în rolul său de don al familiei crimei Corleone. Frank Pentangeli, un capo Corleone, este consternat că Michael refuză să-și ajute apărarea teritoriului împotriva fraților Rosato, care lucrează pentru partenerul de afaceri al lui Michael Hyman Roth. În acea noapte, Michael pleacă din Nevada după ce a supraviețuit unei tentative de asasinat la el acasă.

În 1917, Vito Corleone locuiește în New York cu soția și fiul său Sonny. Își pierde slujba din cauza donului local, Fanucci, insistând ca nepotul său să lucreze acolo; Clemenza îl invită pe Vito să participe, fără să vrea, la o spargere.
Michael suspectează că Roth a planificat asasinarea, dar îl întâlnește la Miami și simulează ignoranța. În New York, Pentangeli încearcă să mențină fațada lui Michael făcând pace cu familia Rosato, dar încearcă să-l omoare. Roth, Michael și mai mulți dintre partenerii lor călătoresc la Havana pentru a discuta despre perspectivele lor viitoare de afaceri cubaneze sub guvernul cooperativ al Fulgencio Batista. Michael devine reticent după ce a reconsiderat viabilitatea revoluției cubaneze în curs. În ajunul Anului Nou, Fredo dezvăluie din greșeală că îl cunoaște pe mâna dreaptă a lui Roth, Johnny Ola, după ce a susținut anterior că nu s-au întâlnit niciodată și Michael își dă seama că Fredo l-a trădat. În acea noapte, Michael îl pune pe garda sa să-l omoare pe Ola, dar înainte să-l poată ucide și pe Roth, este descoperit de polițiști și împușcat. Batista abdică brusc din cauza avansurilor rebelilor. În timpul haosului care urmează, Michael, Fredo și Roth evadează separat în Statele Unite. Înapoi acasă, Michael află că soția sa, Kay, a dat greș.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *