The Glorias (2020) Film Online Subtitrat in Romana

The Glorias (2020) Film Online Subtitrat in Romana

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

Julianne Moore, Alicia Vikander, Janelle Monáe

Gen

Descriere detaliata a filmului hd in Premiera , The Glorias (2020) Film Online Subtitrat in Romana.

The Glorias (2020) Film Online Subtitrat in Romana este un film biografic incepe cu un autobuz din Greyhound, care transporta o Gloria Steinems de toate vârstele, circulă de-a lungul drumului. Gloria începe să amintească de trecut. În copilărie, Gloria este fermecată de tatăl ei, un vânzător de antichități, a cărui atitudine de atenuare o agravează pe mama ei. Câțiva ani mai târziu, părinții ei sunt separați și tânăra Gloria este forțată să fie îngrijitoarea mamei sale în timp ce cade într-o depresie profundă. Spre surprinderea ei, ea găsește diverse articole scrise cu o linie masculină pe care mama ei o dezvăluie că au fost scrise de ea înainte de a se căsători.

Dupa care, o tânără femeie Gloria călătorește în India cu o părtășie. Întorcându-se în America, își caută slujbe de jurnalist și, în ciuda sexismului și hărțuirii, reușește să scrie articole despre modă și întâlniri. După ce a scris o expunere despre condițiile de muncă slabe ale chelnerițelor care lucrează la Clubul Playboy, se face auzit numele Steinem. Cu toate acestea, se simte rușinată de degradarea continuă a muncii sale și respinge o ofertă pentru a-și transforma articolul într-o carte.

Ce se intampla mai departe in The Glorias (2020) Film Online Subtitrat in Romana?

La scurt timp, tatăl Gloriei are loc un accident de mașină. Ajungând să-l vadă la o săptămână după accident, află că a murit și simte vina imensă că și-a întârziat vizita de teamă că va trebui să devină îngrijitorul său, așa cum a fost odată pentru mama ei.

În timp ce participa la marșul de la Washington pentru a scrie un profil al lui James Baldwin, discuțiile sale cu o femeie neagră îi deschide mintea la prejudecățile cu care se confruntă femeile negre din America și la propria ei complicitate ca femeie albă. Mai târziu, ea participă la un discurs despre avortul ilegal, care o determină să reflecteze la propriul avort pe care l-a avut cu puțin înainte de părtășie. Mișcată de poveștile altor femei și știind că revistele nu îi vor permite să scrie poveștile pe care le dorește, Gloria se îndreaptă spre activism, împrietenindu-se cu Dorothy Pitman Hughes și Florynce Kennedy, două femei negre care o învață despre vorbirea în public și activismul. Vizionare placuta a filmului hd The Glorias (2020) Film Online Subtitrat in Romana.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *