The Enghish Patient – Pacientul Englez 1996 Film online subtitrat

The Enghish Patient - Pacientul Englez 1996 Film online subtitrat

Rate

Anul lansarii

1996

Actorii

Ralph Fiennes, Juliette Binoche, Willem Dafoe, Kristin Scott Thomas

Gen

Trailer

Film

No such directory...
No such directory...

The Enghish Patient – Pacientul Englez 1996 Film online subtitrat este despre o poveste de dragoste care a distras atentia marelui public, totul se petrece pe fundalul celui de al doilea război mondial. Pe toata durata filmului, actiunea se petrece intr-un spital militar în Italia, Hana (Juliette Binoche), o asistentă medicală din Canada, are grija de un pilot care a fost ars oribil într-un accident de avion; el nu are nici o identificare și nu-si aminteste numele lui, așa că este cunoscut pur și simplu ca “Pacientul Englez“, datorita accentului.

9 premii şi 3 nominalizări Oscar, 2 premii şi 5 nominalizări Globul de Aur, un premiu şi 3 nominalizări BAFTA, un premiu şi o nominalizare Berlin, 2 premii şi o nominalizare Academia Europeana de Film.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Daca te numeri printre cei care sunt pasionati de filme online, atunci aici este locul potrivit pentru tine. La noi poti gasi o colectie vasta de filme noi din 2021 sau mai vechi sortate pe categorii, disponibile gratuit, pe care le poti urmari relaxat in timpul tau liber, la o calitate impecabila HD. Site-ul ofera filme subtitrate bune, chiar si titluri mai putin cunoscute. Multi dintre userii ce revin pe site, o fac pentru ca dintre foarte multe site-uri de filme online subtitrate, noi oferim calitate inainte de cantitate, mai putin si mai bun e sloganul nostru. Urmariti peste 2500 de filme subtitrate in limba Romana, fara batai de cap si fara reclame obositoare.