The Empty Man (2020) Online Subtitrat in limba Romana

The Empty Man (2020) Online Subtitrat in limba Romana

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

James Badge Dale, Stephen Root, Joel Courtney |

Gen

Filmul The Empty Man (2020) Online Subtitrat in limba Romana, isi are actiunea in Valea Ura, Bhutan, 1995. Patru prieteni – Greg (Evan Jonigkeit), Paul (Aaron Poole), Fiona (Jessica Matten) și Ruthie (Virginia Kull) – fac drumeții pe un munte pentru a ajunge la un loc în care au căutat un in timp ce. Apare o citire intertitlă „ZIUA ÎNAINTE”. După ce Paul suflă în ceea ce pare a fi un instrument de flaut, el pare apoi să audă ceva care îl cheamă. Merge până cade pe o crăpătură. Greg intră să-l salveze și îl găsește pe Paul așezat în fața unui schelet cu aspect bizar în timp ce murmura ceva pentru sine. Scheletul pare să se miște ușor, dar Greg îl scoate pe Paul la timp. Prietenii îl duc pe Paul și observă o casă din apropiere fără nimeni în ea, așa că rămân acolo pentru moment.

În ziua a doua, starea lui Paul nu pare să se îmbunătățească, deoarece el doar zace în tăcere. Afară, Ruthie pare să vadă o figură în furtuna de zăpadă în curs. În timp ce face un pas înapoi, figura se potrivește cu pașii ei înainte de a începe să se îndrepte spre ea, dar ea aleargă înapoi în casă și închide ușa. Când aude bătând afară, continuă să blocheze ușa până când îi aude pe Greg și Fiona. Ruthie îi întreabă dacă au auzit sau au văzut pe cineva afară, dar ei neagă. În timp ce Ruthie doarme mai târziu, se pare că Paul îi șoptește ceva la ureche.

În ziua a treia, Greg, Fiona și Ruthie se trezesc pentru a-l găsi pe Paul plecat. Se plimbă în zona în care se aflau în zilele trecute și îl găsesc pe Paul așezat lângă un pod montan. Ruthie pare amețită până scoate un cuțit și îi înjunghie pe Greg și Fiona, împingându-și trupurile peste marginea stâncii înainte să se arunce și ea. Pavel este lăsat singur, suflând în instrumentul de flaut.

In The Empty Man (2020) Online Subtitrat in limba Romana, se face un Salt în Missouri în 2018, unde fostul detectiv James Lasombra (James Badge Dale) lucrează într-un magazin de securitate. Aude frecvent o voce care spune „Unde ai fost?” deoarece a trecut un an după ce soția sa Allison (Tanya van Graan) și fiul Henry au murit într-un accident de mașină. El se uită frecvent la adolescenta Amanda Quail (Sasha Frolova), deoarece este prieten cu mama ei Nora (Marin Irlanda). Amanda nu a avut o relație bună cu Nora de când tatăl ei a murit, așa că o privește pe James ca pe o figură alternativă.
Amanda pare curând să fi fugit, iar Nora îl cheamă pe James după ajutor. Găsesc un mesaj pe oglinda ei scris în sânge: „Omul gol m-a făcut să o fac”. După ce detectivii oficiali au preluat cazul, James decide să facă o mică investigație a sa.

James vizitează liceul pentru a-l găsi pe prietena Amandei, Devara Walsh (Samantha Logan). Ea stă în mașina lui și îi spune despre câteva nopți în urmă când ea și Amanda, plus prietenii Brandon (Joel Courtney), Julianne (Marijke Bezhuidenhout), Meyer (Connor Dowds), Lisa (Jamie-Lee Money) și Duncan (Owen Teague), mergeau de-a lungul podului din apropiere, unde Amanda a decis să îl convoace pe Omul gol, o legendă urbană care durează trei zile să apară. În prima zi, cei care îl vor chema îl vor auzi chemându-i. În a doua zi, își face cunoscută prezența. În a treia zi, îi găsește. Adolescenții au suflat într-o sticlă, conform tradiției. Devara își amintește, de asemenea, că a văzut-o pe Amanda șoptind la urechea lui Brandon, similar cu modul în care Paul i-a șoptit lui Ruthie. Devara crede că îl vede pe Omul gol în pădure înainte de a părăsi mașina lui James. Vezi filmul Horror The Empty Man (2020) Online Subtitrat in limba Romana.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

1 thought on “The Empty Man (2020) Online Subtitrat in limba Romana”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *