The Eight Hundred (2020) Online Subtitrat in Romana

The Eight Hundred (2020) Online Subtitrat in Romana

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

Zhi-zhong Huang, Zhang Junyi, Hao Ou

Gen

The Eight Hundred (2020) Online Subtitrat in Romanaare loc in primele zile ale celui de-al doilea război chino-japonez și, la o scară mai mare, al doilea război mondial, unde armata imperială japoneză a invadat Shanghaiul, care a devenit cunoscut sub numele de Bătălia de la Shanghai. După ce i-a reținut pe japonezi timp de peste 3 luni și a suferit pierderi mari, armata chineză a fost nevoită să se retragă din cauza pericolului de a fi înconjurată.

Locotenent-colonelul Xie Jinyuan al Regimentului 524 al Diviziei 88 sub-echipate a Armatei Naționale Revoluționare, conduce 452 de tineri ofițeri și soldați să apere Depozitul Sihang împotriva celei de-a 3-a Diviziuni Imperiale Japoneze, formată din aproximativ 20.000 de soldați, într-un ultim erou suicid eroic împotriva Japoneză sub ordinul generalisimului naționalist din China, Chiang Kai-shek.

Decizia a fost luată pentru a oferi un impuls moral poporului chinez după pierderile de la Beijing și Shanghai și pentru a ajuta la stimularea sprijinului din partea Aliaților, care erau în viziunea deplină a bătăliei de la Așezarea Internațională din Shanghai chiar vizavi de pârâul Suzhou. Vezi filmul hd The Eight Hundred (2020) Online Subtitrat in Romana.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *