The Devil All the Time (2020) Online Subtitrat HD

The Devil All the Time (2020) online subtitrat

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

Donald Ray Pollock, Bill Skarsgård, Tom Holland

Gen

Filmul The Devil All the Time (2020) Online Subtitrat HD ne trimite in timpul celui de-al doilea război mondial, în timp ce slujea în Insulele Solomon, Marine Willard Russell îl găsește pe sergentul Gunnery abia în viață, Miller Jones, jupuit și răstignit de japonezi. Willard pune capăt agoniei lui Jones împușcându-l în cap. După război, în drum spre casă spre Coal Creek, Virginia de Vest, Willard trece prin Meade, Ohio, unde o întâlnește pe Charlotte, o chelneriță la o masă. Willard și Charlotte se căsătoresc și se mută la Knockemstiff, Ohio, unde au un copil pe nume Arvin.

În 1950, Helen Hatton se căsătorește cu bizarul dar carismaticul predicator evanghelic Roy Laferty, care își toarnă păianjeni veninoși peste cap într-o predică pentru a-și demonstra credința în Dumnezeu. Helen are un copil pe nume Lenora. Roy are o reacție alergică severă la o mușcătură de păianjen, afectându-i aderența asupra realității. Crezând că are capacitatea de a învia morții, Roy îl înjunghie și o ucide pe Helen, dar nu reușește să o vadă reînviat. Roy își dă seama de eroarea sa și fuge pentru a se întoarce la fiica sa Lenora.

Roy face autostop și este luat de o pereche de ucigași în serie căsătoriți, Carl Henderson și soția sa Sandy. Ritualul lor de omucidere în fetiș în serie implică ridicarea de autostopiști bărbați, încurajându-i să întrețină relații sexuale cu Sandy în timp ce Carl face fotografii și apoi îi ucide. Roy refuză să întrețină relații sexuale cu Sandy, iar Carl îl împușcă mortal.

În 1957, Charlotte este diagnosticată cu cancer. Willard crede că îl poate influența pe Dumnezeu printr-o rugăciune fierbinte pentru a elimina cancerul din corpul soției sale. Se roagă lui Dumnezeu și sacrifică câinele familiei, îngenunchind în fața unei cruci rustice pe care o ridicase în pădurile din spatele casei sale. Cu toate acestea, Charlotte moare din cauza bolii ei, iar Willard se sinucide în curând. Arvin, acum orfan, merge să locuiască cu bunica sa Emma, ​​unde o întâlnește pe Lenora, care a fost adoptată ca sora vitregă.

În 1965, Arvin primește pistolul Luger al tatălui său ca cadou de ziua de naștere. Biserica are un nou predicator, Reverendul Preston Teagarden, care manifestă și un comportament fanatic. După ce a observat că Lenora este hărțuită în mod repetat de agresori la școală, Arvin îi confruntă și îi bate cu sălbăticie. Între timp, Preston profită de singurătatea Lenorei și o violează. Lenora îl anunță în curând pe Preston despre sarcina ei, care o învinovățește pentru incident și o întoarce. Nedorind să aducă rușine familiei, Lenora se pregătește să se spânzure. Cu toate acestea, înainte de a se putea răzgândi, ea alunecă accidental de pe scaun și moare. Arvinului i se spune că era însărcinată în urma autopsiei și suspectează imediat că Preston era tatăl. Îl spionează pe Preston, apoi îl confruntă la biserică și îl ucide cu Luger.

Arvin face autostop și este luat de Carl și Sandy. Când Carl își începe ritualul de omucidere cu Arvin, Arvin se apără, omorându-i pe Carl și Sandy cu Luger. În cutia de mănuși a mașinii, Arvin găsește o colecție formată din mai multe role de film. Fratele lui Sandy, șeriful Lee Bodecker, află despre uciderea lui Sandy și, pentru a se proteja pe sine și a viitoarei sale reelecții, merge la apartamentul lui Carl și Sandy, unde găsește și distruge colecția de fotografii a lui Carl.

Arvin merge la Meade pentru a-și vizita casa din copilărie. Lee află că Arvin l-a ucis pe Preston și se îndreaptă spre Meade în căutarea lui Arvin. Amândoi se confruntă în pădure la locul crucii rustice a lui Willard; Lee cu o pușcă și Arvin cu Luger. Fotografiile sunt schimbate, dar Arvin îl rănește mortal pe Lee. Arvin îl confruntă pe Lee cu imaginea lui Sandy cu trupul mort al lui Roy, în timp ce Lee sângerează și moare, apoi lasă fotografia și rulourile de film cu cadavrul lui Lee.

Arvin face autostop din nou și este luat de un hippie care conduce o autoutilitară VW. Filmul se încheie cu el visând cu ochii deschiși și contemplându-și viitorul ca posibil soț sau ca soldat în războiul din Vietnam. Vizionare placuta a filmului thriller The Devil All the Time (2020) Online Subtitrat HD.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *