The Dark Tower (2017) Online Subtitrat in Limba Romana

The Dark Tower (2017) Online Subtitrat in Limba Romana

Rate

Anul lansarii

2017

Actorii

Idris Elba, Matthew McConaughey, Tom Taylor

Gen

In filmul The Dark Tower (2017) Online Subtitrat in Limba Romana/ Turnul intunecat, Jake Chambers, în vârstă de 11 ani, trăiește viziuni care implică un Om în Negru care caută să distrugă un turn și să ruineze Universul și un Pistolar care i se opune. Mama, tatăl vitreg al lui Jake și psihiatrii îi resping aceste vise punându-le pe seama traumei suferite ca urmare a morții tatălui său în anul precedent.

În casa lui din New York, un grup de lucrători dintr-o instituție psihiatrică pretinde că îl reabilitează pe Jake; îi recunoaște din viziunile sale ca fiind niște monștri care poartă o piele umană, astfel că fuge. Jake dă de urma unei case abandonate din una din viziunile sale, descoperind un portal de înaltă tehnologie și călătorește într-o lume post-apocaliptică numită Mid-World.

În Mid-World, Jake îl întâlnește pe ultimul Pistolar, Roland Deschain, care a apărut în viziunea sa. Roland îl urmărește pe Walter Padick, Omul în negru, care și el a apărut în visele lui Jake, într-un deșert, încercând să-l omoare ca răzbunare pentru uciderea tatălui său, Steven, și a tuturor pistolarilor care au mai rămas. El explică că Walter, de-a lungul deceniilor, a răpit copiii speciali și a încercat să le folosească „strălucirea“ pentru a dărâma Turnul Întunecat, o structură legendară localizată în centrul Universului; acest lucru va permite ființelor întunericului să invadeze și să distrugă realitatea.

Roland îl duce pe Jake într-un sat pentru ca viziunile lui să fie interpretate de către un clarvăzător. Aflând despre evadarea lui Jake și de călătoria spre Mid-World, Walter investighează și descoperă de la supusul său, Sayre, că Jake are „o strălucire pură“, adică suficient potențial psihic pentru a distruge Turnul de unul singur. Între timp, mama și tatăl lui nu reușesc să-l găsească pe Jake. Îl întâlnesc pe Walter și descoperă că este dintr-un desen al lui Jake. Acesta îl ucide pe tatăl vitreg al lui Jake, apoi o interoghează pe mama lui despre viziunile sale și o omoară și pe ea. În Mid-World, clarvăzătorul, Arra, determină că mașina este la șase luni distanță de mers pe jos, iar accesul la portal este limitat de bazele lui Walter. Jake își dă seama că Walter are o bază în New York pe care o poate folosi pentru a ajunge la mașină. Supușii lui Walter, Taheen, atacă satul, dar Roland îi ucide pe fiecare în parte. Roland și Jake se întorc pe Pământ unde Jake are grijă ca rănile lui Roland să fie tratate într-un spital și află unde este situată baza lui Walter, de la un bărbat fără adăpost care l-a ajutat și mai devreme. Când Jake se întoarce acasă pentru a-și găsi mama și tatăl vitreg, își găsește rămășițele mamei sale și pe tatăl său vitreg mort și se prăbușește în lacrimi. Roland promite să-l ucidă pe Walter „pentru amândoi“ și îl alină pe Jake învățându-l Crezul Pistolarului, pe care nu l-a mai rostit de la moartea tatălui său, precum și despre principiile luptei cu armele. Vizionare placuta a filmului de actiune-aventura In filmul The Dark Tower (2017) Online Subtitrat in Limba Romana/ Turnul intunecat

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *