The Current War (2017) Online Subtitrat in Romana

The Current War (2017) Online Subtitrat in Romana

Rate

Anul lansarii

2017

Actorii

Benedict Cumberbatch, Oliver Powell, Sophia Ally

Gen

Este 1880 The Current War (2017) Online Subtitrat in Romana și Thomas Edison și-a dezvăluit becul electric. El intenționează să distribuie energie către cartierele americane folosind curent continuu (DC), care este mai ieftin și mai curat decât lumina pe gaz, dar are o autonomie limitată și are nevoie de o infrastructură de cablare costisitoare. George Westinghouse, un om de afaceri de succes și inventator însuși, dorește să afle mai multe și îl invită pe Edison la cină. După ce a fost înfundat de Edison, Westinghouse își propune să demonstreze că curentul alternativ (AC) este cea mai bună tehnologie, deoarece poate funcționa pe distanțe mai mari și la un cost semnificativ mai mic. Edison și Westinghouse concurează pentru ca orașele din Statele Unite să își folosească sistemul. Westinghouse face o demonstrație de curent alternativ la Great Barrington în martie 1886.

Inventatorul strălucit Nikola Tesla ajunge în Statele Unite și începe să lucreze cu Edison, dar este dezamăgit de lipsa de dorință a lui Edison de a-și reconsidera ideile și de a îndeplini ceea ce Tesla credea că este o promisiune financiară pe care Edison o transmite doar ca o glumă. Tesla părăsește apoi echipa lui Edison. Edison își păstrează cu înverșunare brevetele și îl dă în judecată pe Westinghouse.

Edison sugerează că AC este periculos și se angajează într-un război publicitar, în timp ce Westinghouse stă în spatele meritelor tehnice ale AC. Pe măsură ce Edison se străduiește să găsească modalități de a face DC mai accesibil, Westinghouse încearcă să facă ca sistemul de înaltă tensiune să funcționeze cu motoare. Soția lui Edison moare, iar Westinghouse este, de asemenea, lovit de o tragedie personală, când prietenul său Franklin Pope moare într-un accident electric. Ambele se confruntă cu un risc financiar semnificativ. Pentru a genera fonduri, Edison își vinde în mod comercial aparatul de vorbire „The Phonograph”. Pentru a deteriora reputația AC, Edison arată că electrocută ușor animalele și lucrează în secret pentru a ajuta creatorii de execuție cu scaun electric, în ciuda obiecțiilor sale anterioare față de fabricarea armelor sau a altor mașini de moarte. Prima persoană care a murit prin electrocutare este William Kemmler, iar ziarele etichetează evenimentul drept „Mult mai rău decât agățat”. Westinghouse descoperă implicarea lui Edison și o dezvăluie presei.

După o încercare nereușită de a lovi singur, Tesla este abordat de Westinghouse pentru a lucra împreună și pentru a construi un motor practic de curent alternativ. Edison este din ce în ce mai marginalizat, iar J. P. Morgan fuzionează Edison Electric în General Electric. Sistemele concurente ajung la cap, în timp ce ambii prezintă propuneri pentru a ilumina Expoziția Mondială Columbiană din Chicago din 1893. Samuel Insull prezintă oferta în numele lui Edison, iar Westinghouse își prezintă oferta concurentă. Târgul abundent luminat este dezvăluit. Westinghouse a avut succes. La târg, Westinghouse și Edison se întâlnesc pentru scurt timp. Edison discută despre cum a fost realizarea unei mari invenții și sugerează că următoarea sa invenție (filme) ar putea fi atât de incredibilă încât oamenii ar putea uita că numele său a fost asociat vreodată cu electricitatea. Vizionare placuta a filmului hd The Current War (2017) Online Subtitrat in Romana.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *