The Croods A New Age (2020) Online Subtitrat

The Croods A New Age - Familia Crood Vremuri noi (2020) Online Subtitrat in romana

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

Nicolas Cage, Emma Stone, Ryan Reynolds

Gen

Cu ani în urmă in The Croods A New Age – Familia Crood Vremuri noi (2020) Online Subtitrat, părinții lui Guy devin blocați în gudron. În timp ce se scufundă în el, îi spun să găsească undeva numit „mâine”. Merge într-o călătorie lungă și întâlnește un tânăr Belt înainte de a ajunge peste Eep, ducând la evenimentele primului film.

Croods, împreună cu Guy și animalele lor de companie Chunky și Douglas, sunt încă în căutarea unui loc unde să se stabilească, în timp ce Grug acționează enervat de povestea înfloritoare a lui Eep și Guy. Într-o noapte, Grug dă peste un perete uriaș și conduce întregul pachet la el. În curând sunt prinși într-o plasă și sunt eliberați de proprietarii terenului, un cuplu pe nume Phil și Hope Betterman și în curând se descoperă că sunt prietenii părinților răposați ai lui Guy și, prin urmare, îl cunosc pe Guy. Betterman îi întâmpină pe Croods în casa lor gigantă de copaci ca oaspeți ai casei, unde își întâlnesc fiica și vechiul prieten al lui Guy, Dawn, care se împrietenește imediat cu Eep.

Viața cu Bettermans devine degradantă pentru Grug datorită faptului că Bettermans este mai bine evoluat. În același timp, Betterman este dezvăluit că are prejudecăți față de oamenii din peșteră și cred că Guy este mai bine cu ei din cauza evoluției sale mai mari, așa că au creat o schemă pentru a-l determina pe Guy să se conecteze cu Dawn și să părăsească Croods. Phil îl duce în cele din urmă pe Grug în peștera sa secretă pentru bărbați, un loc asemănător unei saune în spatele cascadelor, unde îl manipulează pentru a crede că Guy ar trebui să-și părăsească haita, iar Hope ajunge pe partea rea ​​a lui Ugga, degradând natura familiei sale ca oameni din peșteri. În acest timp, Guy se obișnuiește imediat cu viața cu Betterman, adaptându-se la căile lor, dar derivând neintenționat de la Eep în acest proces.

Între timp, in The Croods A New Age – Familia Crood Vremuri noi (2020) Online Subtitrat, Eep descoperă că Dawn nu a fost niciodată în afara zidului și, conectând acest lucru la singurătatea cu care s-a confruntat în peșteră, îl folosește pe Chunky pentru a scăpa de pământ cu Dawn și a sări zidul lor pentru o joacă care se termină cu o albină care înțepă Dawn și are mâna i s-a umflat. Când Eep o duce înapoi acasă, Guy, aflând-o, o reproșează pentru nesăbuința ei, sfârșind cu el numind-o insensibil „fată-peșteră”. La cină, tensiunile cresc între părinți, Guy și Eep, mai ales când se dezvăluie umflătura lui Dawn. Având destule, Croodii decid să plece, iar Guy și Eep au o cădere uriașă, ceea ce duce la decizia lui Guy de a rămâne cu Betterman. Grug dezvăluie că el și Ugga au mâncat o întreagă cantitate de banane acumulate în jurul țării Bettermans pe care Phil îi interzisese să le consume. Acest lucru face ca pământul să fie atacat de „Punch-Monkeys”, maimuțe cu putere asemănătoare oamenilor, cărora Phil le trimisese bananele în fiecare zi, astfel încât să-și lase familia în pace. Supărați de lipsa bananelor, Punch-Monkeys îi răpesc pe Grug, Phil și Guy și îi duc în patria lor. Vizionare placuta a filmului animat The Croods A New Age – Familia Crood Vremuri noi (2020) Online Subtitrat.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *