The Conjuring – Traind printre Demoni (2013) Film Online Subtitrat

The Conjuring - Traind printre Demoni (2013) Film Online Subtitrat in Romana

Rate

Anul lansarii

2013

Actorii

Patrick Wilson, Vera Farmiga, Ron Livingston

Gen

Actiunea filmului horror The Conjuring – Traind printre Demoni (2013) Film Online Subtitrat in Romana, are loc in 1971,unde Roger și Carolyn Perron se mută într-o fermă din Harrisville, Rhode Island, cu cele cinci fiice ale lor Andrea, Nancy, Christine, Cindy și April. Câinele lor, Sadie, refuză să intre în casă, iar Nancy și Christine, în timp ce joacă un joc de „ascunde și bat din palme”, găsesc o intrare în pivniță.

Evenimentele paranormale in The Conjuring (2013) Film Online Subtitrat in Romana, au loc în primele nopți: toate ceasurile se opresc exact la 3:07 AM, păsările zboară în ferestrele lor, iar Sadie este găsită moartă în curtea din spate. Într-o noapte, Christine întâlnește un spirit răuvoitor pe care doar el îl poate vedea, determinând-o să susțină că spiritul vrea ca familia ei să fie moartă. În altă noapte, Carolyn aude bătând din palme pe hol. Când merge să investigheze, devine prinsă în subsol de spirit. În același moment, Andrea și Cindy sunt atacate în dormitorul lor de un spirit considerat a fi cel întâlnit de Christine.

Carolyn decide să ia legătura cu demonologii Ed și Lorraine Warren, care au investigat recent o păpușă posedată numită Annabelle. Ed Warren nu a fost de acord să accepte cazul, dar a fost împins să ia cazul de către Lorena. Aceștia efectuează o investigație inițială și concluzionează că este posibil ca casa să necesite un exorcism, dar au nevoie de autorizație din partea Bisericii Catolice și de alte dovezi înainte de a putea continua. Ed și Lorraine descoperă că casa a aparținut odată unei vrăjitoare acuzate pe nume Bathsheba Sherman (o rudă a lui Mary Towne Eastey), care și-a sacrificat copilul de o săptămână diavolului și s-a sinucis în 1863 la 3:07 dimineața, după ce a înjurat toate cine i-ar lua pământul. Ei găsesc rapoarte despre numeroase crime și sinucideri în case construite pe proprietate.

Pentru a aduna dovezi, Ed și Lorraine plasează camere și clopote în jurul casei cu ajutorul asistentului lor Drew Thomas și a ofițerului de poliție Harrisville Brad Hamilton. Într-o dimineață, când Ed, Drew și Roger iau copiii la înghețată, Batșeba apare în camera lui Carolyn și îi varsă sângele în gura lui Carolyn, făcând-o să fie pe deplin stăpânită.

În acea noapte, grupul o vede pe Cindy somnambulă în camera Andreei, iar de la EVP-urile care vin de la radio, aud un spirit care îl atrage pe Cindy în garderobă, unde dezvăluie un pasaj secret în interior. Lorraine intră în pasaj și cade prin scânduri până la pivniță, unde vede spiritul unei femei pe care Bat-Șeba o posedase cu mult timp în urmă și o obișnuia să-și omoare copilul. Familia Perron decide să se refugieze la un motel, în timp ce Ed și Lorraine își duc dovezile la părintele Gordon, legătura lor la Biserica Catolică. Vizionare placuta a filmului The Conjuring – Traind printre Demoni (2013) Film Online Subtitrat in Romana cat si la continuarea acestuia: The Conjuring 2

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *