The Christmas Chronicles (2018) Online Subtitrat

The Christmas Chronicles (2018) Online Subtitrat

Rate

Anul lansarii

2018

Actorii

Kurt Russell, Darby Camp, Judah Lewis

Gen

Filmul de Craciun, The Christmas Chronicles (2018) Online Subtitrat, ne trimite in Lowell, Massachusetts, aproape de Crăciun, mama văduvă Claire (Kimberly Williams-Paisley) se luptă să-și țină familia împreună după moartea soțului ei de pompieri Doug (Oliver Hudson). Fiul ei Teddy (Judah Lewis) și-a pierdut spiritul de Crăciun și a devenit un zbucium, cum ar fi furtul de mașini. Fiica ei mai mică Kate (Darby Camp) încearcă totuși să păstreze spiritul de Crăciun în viață, păstrând în același timp o credință puternică în Moș Crăciun.

În ajunul Crăciunului, Claire este forțată să se ocupe de un coleg, lăsându-l pe Teddy să aibă grijă de Kate. În timp ce vizionează videoclipuri vechi de Crăciun, Kate observă că un braț ciudat apare din șemineu. Kate crede că acesta este Moș Crăciun și îl șantajează pe Teddy pentru a o ajuta să demonstreze că este el. Cei doi au creat un cablu improvizat și o cameră ascunsă.

Kate este trezită mai târziu și îl vede pe Moș Crăciun în sufragerie. Cu toate acestea, el scapă pe acoperiș. Cei doi copii urmează. Kate decide să se ascundă în sania lui pentru a arunca o privire mai atentă, iar Teddy o urmează cu reticență. Moș Crăciun pleacă cu copiii în remorcă. Când Kate decide să-și facă cunoscută prezența, Moș Crăciun și renii sunt uimiți și el pierde controlul saniei. După ce s-a teleportat la Chicago, Illinois, sania se prăbușește, provocând împrăștierea renilor și pierderea pălăriei și a sacului cu cadouri a lui Moș Crăciun. Vizionare placuta a filmului online The Christmas Chronicles (2018) Online Subtitrat.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *