The Boss Baby (2017) Online Subtitrat in Romana

The Boss Baby (2017) Online Subtitrat in Romana

Rate

Anul lansarii

2017

Actorii

Alec Baldwin, Steve Buscemi, Jimmy Kimmel

Gen

In filmul animat The Boss Baby (2017) Online Subtitrat in Romana, un copil pe nume Timothy (Tim) Templeton (Tobey Maguire) povestește din imaginația lui de 7 ani, despre viața lui cu părinții săi, Ted (Jimmy Kimmel) și Janice (Lisa Kudrow). El își dorește să fie doar ei trei pentru totdeauna, dar Janice descoperă că este însărcinată.

Înaintea somnului, Tim începe să se întrebe de unde vin copiii. Într-o zi, Tim rămâne surprins când constată că un bebeluș ce poartă un costum de om de afaceri coboară dintr-un taxi la el acasă, iar părinții lui, Ted și Janice, îl anunță că acela este fratele lui. Tim este invidios de atenția pe care o primește bebelușul, ca să nu mai vorbim de bănuielile la care intră când vede cum copilul se comportă ciudat în jurul lui, dar părinții lui, care nu observă comportamentul excentric al copilului, îl asigură că vor ajunge să se iubească.

Curând, Tim află ca bebelușul poate vorbi ca un adult (Alec Baldwin) și se prezintă ca „The Boss”. Văzând ocazia de a scăpa de el, Tim decide să înregistreze o conversație între ”Boss Baby” și alți copii care se află la casa lui Tim la joacă (împreună cu părinții) despre cum să facă deva în legătură cu cățelușii care primesc mai multă dragoste decât bebelușii. ”Boss Baby” și ceilalți copilași îl văd pe Tim cum înregistrează și, după o scenă de urmărire în curtea din spate și în casă, Boss Baby amenință că va rupe animalul de pluș preferat de Tim, Lam Lam. Fără nici o dovadă care să-l susțină, Tim este ulterior învinovățit de părinții săi pentru acțiunile sale în timpul urmăririi dintre el și bebeluși.

Boss Baby vine la Tim și îi cere scuze și îl dă o suzetă care îi transportă la Baby Corp, un loc în care copiii cu minte de adulți lucrează pentru a păstra dragostea pentru copiii de pretutindeni. Boss Baby îi explică lui Tim că el a fost trimis într-o misiune pentru a vedea de ce cățelușii devin din ce în ce mai mult iubiți decât copilașii. El s-a infiltrat în reședința lui Tim, deoarece părinții lui lucrează pentru Puppy Co, companie care urmează să lanseze un nou cățel, încercând să profite de ziua când angajații pot veni cu copilul la muncă pentru a afla mai multe informații. Boss Baby explică de asemenea că el rămâne inteligent în lumea reală datorită faptului că consumă o „formulă secretă pentru bebeluși”, care permite unui copil să se comporte ca un adult. Cu toate acestea, dacă un copil nu bea după o perioadă de timp, el sau ea devine un copil obișnuit. El speră să primească o promovare după ce s-a ocupat de noul cățeluș de la Puppy Co., dar șeful lui Boss Baby îl amenință că îl va concedia pentru că nu a adus informații la timp și că îl va lăsa la familia Templeton. Pentru a evita acest lucru, el și Tim sunt de acord să colaboreze.

Astfel stând lucrurile, părinții îi duc la Puppy Co pentru ziua „ia-ți copilul la lucru”. Acolo, ei scapă și găsesc ceea ce ei cred că sunt planurile pentru un „Forever Puppy”, dar se dovedește a fi o capcană pusă la cale de fondatorul Francis E. Francis (Steve Buscemi). Ei descoperă că Francis era fostul idol al lui Baby Corp și al lui Boss Baby, dar a fost dat afară atunci când s-a descoperit că intoleranța sa la lactoză împiedicase formula secretă să funcționeze corect. Promițând răzbunare, Francis a fondat Puppy Corp și intenționează să aibă cățeluși care trăiesc veșnic și care vor umbri bebelușii furând flaconul serului Boss Baby și injectându-l cățelușilor. Părinții lui Tim vor merge cu Francis către Las Vegas, iar fratele lui Francis, Eugene (Conrad Vernon), va fi babysitterul lui Tim și Boss Baby pentru a-i împiedica să intervină.

Fără un flux continuu de formulă pentru a-și păstra inteligența sub control, Boss Baby începe să devină un copil normal. În ciuda acestui fapt, el și Tim reușesc să se sustragă de la „babysitter” suficient de repede pentru a ajunge la aeroport, dar prea târziu pentru a se intersecta cu părinții lui Tim. Tim îl acuză pe Boss Baby că se folosește de familia sa pentru propriile sale motive, pentru care Boss Baby, după o anumită ezitare, își cere scuze. După ce se strecoară într-un avion pentru imitatori ai lui Elvis (James McGrath și James Izzo) care se îndreptau spre Vegas, se opresc la prezentarea lui Francis, când Eugene (deghizat ca un alt imitator al lui Elvis) își dezvăluie involuntar planul, apo încep să petreacă timp împreună în imaginația lui Tim. Vizioneaza filmul online hd The Boss Baby (2017) Online Subtitrat in Romana.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *