The Assistant (2019) Film Online Subtitrat

The Assistant (2019) Film Online Subtitrat

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

Julia Garner, Owen Holland, Jon Orsini

Gen

Filmul The Assistant (2019) Film Online Subtitrat se desfășoară pe parcursul unei singure zile din viața lui Jane, o asistentă junior care lucrează de cinci săptămâni la o companie de producție de film din New York. Jane ajunge cu mult înainte de zori și îndeplinește diverse sarcini administrative minime. Orele lungi de muncă și sarcinile solicitante o țin ocupată și incredibil de stresată. În timpul unui apel telefonic cu mama ei, Jane află că a uitat să-și sune tatăl de ziua lui.

Pe măsură ce ziua Janei progresează, devine clar că șeful ei a întreținut relații sexuale în biroul său cu multe femei mai tinere și a facilitat o cultură de hărțuire sexuală la companie. Mulți dintre directorii de sex masculin fac comentarii subțiri despre afacerile șefului, în timp ce directorii de sex feminin se ocupă de propriile sarcini de lucru și discută despre posibilitatea transferului către alte departamente. Ori de câte ori Jane face ceva pe care șeful ei îl consideră o greșeală, el o abuzează verbal la telefon, în timp ce cei doi colegi de serviciu ai ei, bărbați, se uită în tăcere. Pe tot parcursul zilei, o varietate de oameni din viața șefului interacționează cu Jane, inclusiv soția sa, bona copiilor săi, un actor celebru și un grup de producători de film chinezi.

După-amiază, o femeie tânără, fără experiență, pe nume Sienna, ajunge din Idaho, spunând că i s-a oferit un post de asistent junior. Jane, îngrijorată pentru bunăstarea Siennei, merge la departamentul de Resurse Umane pentru a depune un raport după ce a lăsat-o pe Sienna într-un hotel de cinci stele plătit de companie. Wilcock, șeful HR, o încurajează pe Jane să-și împărtășească îngrijorările, dar mai târziu arată clar că el închide ochii asupra pretențiilor sale de hărțuire, înainte de a o degradează, de a vorbi cu ea și de a declara că este geloasă. El dezvăluie, de asemenea, că depunerea unei plângeri oficiale ar distruge cariera lui Jane. În timp ce Jane își părăsește biroul, el îi amintește că nu are de ce să-și facă griji, deoarece Jane nu este „tipul” șefului. Vizibil supărată, Jane primește un telefon de la șeful ei când se întoarce la biroul ei. El a fost informat cu privire la raportul neînscris și îi cere lui Jane să-i scrie scuze prin e-mail adresate. El răspunde spunând că este deosebit de dur cu Jane, pentru că știe cât de mare este. Vizioneaza filmele noastre online subtitrate incepand cu drama The Assistant (2019) Film Online Subtitrat.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *