The Amazing Spider-Man 2 (2014) Online Subtitrat in Romana

The Amazing Spider-Man 2 (2014) online subtitrat

Rate

Anul lansarii

2014

Actorii

Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx

Gen

Trailer

Film

No such directory...
No such directory...

In The Amazing Spider-Man 2 (2014) Online Subtitrat in Romana, Savantul Oscorp, Richard Parker, înregistrează un mesaj video pentru a explica dispariția sa. Mai târziu, el și soția sa, Mary, sunt la bordul unui avion privat deturnat de un asasin, care a ucis recent pilotul. Richard și Mary luptă împotriva bărbatului, dar lupta care urmează face ca avionul să se prăbușească, ucigându-i atât pe Richard, cât și pe Mary, după ce acesta a încărcat videoclipul.

În prezent, fiul adolescent al lui Richard și Mary, Peter, continuă să lupte împotriva crimei ca Spider-Man. El îl urmărește și îl reține pe Aleksei Sytsevich. Mai târziu, Peter se întâlnește cu prietena lui Gwen Stacy la ceremonia de absolvire a liceului. Datorită opiniei schimbătoare a lui Peter cu privire la relația lor, de când i-a jurat tatălui ei, George, înainte ca acesta să moară, Gwen își încheie relația. Prietenul din copilărie al lui Peter, Harry Osborn, se întoarce în Manhattan pentru a-și vedea tatăl bolnav, Norman, CEO al Oscorp. Norman explică că boala sa este genetică, iar Harry este la vârsta la care se dezvoltă pentru prima dată. Norman îi oferă lui Harry un dispozitiv mic despre care susține că conține opera vieții sale. A doua zi, Norman moare, iar Harry este numit noul CEO Oscorp. Vizioneaza filmul The Amazing Spider-Man 2 (2014) Online Subtitrat in Romana

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Daca te numeri printre cei care sunt pasionati de filme online, atunci aici este locul potrivit pentru tine. La noi poti gasi o colectie vasta de filme noi din 2021 sau mai vechi sortate pe categorii, disponibile gratuit, pe care le poti urmari relaxat in timpul tau liber, la o calitate impecabila HD. Site-ul ofera filme subtitrate bune, chiar si titluri mai putin cunoscute. Multi dintre userii ce revin pe site, o fac pentru ca dintre foarte multe site-uri de filme online subtitrate, noi oferim calitate inainte de cantitate, mai putin si mai bun e sloganul nostru. Urmariti peste 2500 de filme subtitrate in limba Romana, fara batai de cap si fara reclame obositoare.