The Addams Family – Familia Adams (2019) Film Online Subtitrat

The Addams Family - Familia Adams (2019) Film Online Subtitrat

Rate

Anul lansarii

2019

Actorii

Oscar Isaac, Charlize Theron, Chloë Grace Moretz |

Gen

In The Addams Family – Familia Adams (2019) Film Online Subtitrat , Gomez și Morticia sunt alungați împreună cu restul clanului Addams în timpul ceremoniei de nuntă de către o gloată furioasă care dezaprobă natura lor macabră. Bunica îi cumpără lui Fester timp pentru a-i evacua pe Gomez, Morticia și Thing. Gomez și Morticia decid să se mute în New Jersey, un loc „nimeni nu ar fi prins mort”. Acolo, Gomez, Morticia și Thing își găsesc casa „perfectă” într-un azil abandonat pe un deal. Îl întâlnesc pe Lurch, un bolnav psihic scăpat pe care l-au lovit când Thing era distras conducând mașina și îl recrutează imediat ca majordom.

Treisprezece ani mai târziu, familia Addams continuă să-și trăiască viața mohorâtă, izolată de lumea exterioară. Gomez își pregătește fiul Pugsley pentru viitoarea sa Mazurka, un rit de trecere pe care îl ia fiecare membru al familiei Addams. Morticia se luptă să o împiedice pe fiica lor, miercuri, să nu dorească să experimenteze lumea în afara conacului după ce pe balonul lor și confetti apar pe proprietatea lor, iar pe măsură ce ceața din jurul acestuia începe să se ridice.

În altă parte, gazda reality-show Margaux Needler, care construiește o comunitate planificată perfectă numită „Asimilare”, așa că emisiunea ei va avea un final de sezon reușit, descoperă gospodăria familiei Addams și devine hotărâtă să scape orașul de ea atunci când familia refuză să se schimbe. Miercuri se întâlnește apoi cu fiica neglijată a lui Margaux Parker și o convinge pe Morticia să o lase să urmeze liceul. Pugsley se luptă cu tradițiile și presiunea complicate ale Mazurca lui, chiar și cu îndrumarea lui Gomez și a unchiului Fester. Bunica ajunge la casă pentru eveniment. Vizionare placuta a filmului animat The Addams Family (2019) Film Online Subtitrat in Romana.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *