Tesla (2020) Online Subtitrat in Romana

Tesla (2020) online subtitrat

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

Ethan Hawke, Eve Hewson, Eli A. Smith

Gen

Trailer

Film

No such directory...
No such directory...

In filmul Tesla (2020) Online Subtitrat in Romana, naratorul povestește cum Nikola Tesla, în copilărie, vedea electricitate când își mângâia pisica. În 1884 New York City, adultul Nikola Tesla (Ethan Hawke) lucrează pentru Thomas Edison (Kyle MacLachlan), care nu pare să-l considere prea mult pe Tesla. Un alt coleg îi spune că poate este din cauză că soția lui Edison tocmai a murit. Când intră într-o confruntare de lucru aprinsă, se sparg conurile de înghețată unul pe celălalt.

Naratorul a fost Anne Morgan (Eve Hewson), apare cu un laptop, spunând că probabil nu așa s-a întâmplat. Ea povestește despre modul în care, când Google Tesla, găsești doar câteva fotografii, continuă să detaliați mai multe informații despre trecutul său și despre cum a avut prima bliț a motorului pe care l-ar inventa în cele din urmă. Ea observă că atunci când googlezi Edison, obții rezultate de două ori mai multe.

Naratorul continuă să-și explice problemele anterioare și sărăcia financiară până când este în sfârșit capabil să-și prezinte ideea celor care îl vor plăti mult mai mult decât Edison. Naratorul povestește cum Edison își întâlnește a doua soție Mina (Hannah Gross) în 1885. Tesla continuă să lucreze la motorul său de inducție, asistat de prietenul său Anthony Szigeti din Budapesta (Ebon Moss-Bachrach).

Ele își dezvăluie motorul fără scântei, laudă, iar Tesla o întâlnește pe Anne, fiica lui JP Morgan (Donnie Keshawarz). Tesla prezintă concluziile sale, iar George Westinghouse (Jim Gaffigan) cumpără brevetele pentru invențiile lui Tesla și o aduce pe Tesla la Pittsburgh pentru a supraveghea producția. Westinghouse îl actualizează pe Tesla cu privire la rivalitatea dintre descoperirile lui Edison și cele ale lui Tesla, Edison insistă asupra sa pentru problemele de execuție. Edison spune că curentul continuu este mai bun și respinge curentul alternativ al Tesla.
Închisoarea în care este deținut Conroy a raportat 14 decese în ultimii doi ani. Atacurile se desfășoară asupra lui Conroy, după care fuge. El ajunge pe urmele unei conspirații. Prizonierii au fost uciși în numele familiilor victimelor lor.

Conroy fură o casetă video care ar putea expune oficialii închisorii. El este urmărit de directorul închisorii și de oamenii săi și există o împușcare într-o stație de metrou și în centrul comercial din apropiere. Directorul închisorii și complicii săi sunt arestați. Vizionare placuta a filmului Tesla (2020) Online Subtitrat in Romana.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Daca te numeri printre cei care sunt pasionati de filme online, atunci aici este locul potrivit pentru tine. La noi poti gasi o colectie vasta de filme noi din 2021 sau mai vechi sortate pe categorii, disponibile gratuit, pe care le poti urmari relaxat in timpul tau liber, la o calitate impecabila HD. Site-ul ofera filme subtitrate bune, chiar si titluri mai putin cunoscute. Multi dintre userii ce revin pe site, o fac pentru ca dintre foarte multe site-uri de filme online subtitrate, noi oferim calitate inainte de cantitate, mai putin si mai bun e sloganul nostru. Urmariti peste 2500 de filme subtitrate in limba Romana, fara batai de cap si fara reclame obositoare.