Terminator: Dark Fate (2019) Film Online Subtitrat

Terminator: Dark Fate (2019) Film Online Subtitrat

Rate

Anul lansarii

2019

Actorii

Linda Hamilton, Arnold Schwarzenegger, Mackenzie Davis

Gen

Terminator: Dark Fate (2019) Film Online Subtitrat isi are actiunea in 1998, la trei ani de la evitarea amenințării Skynet, acolo unde Sarah și John Connor trăiesc în pace, ignorând faptul că Skynet a trimis mai mulți Terminatori înapoi în timp înainte de ștergerea sa. Aceștia sunt în curând atacați de un T-800 Terminator, care îl împușcă mortal pe John înainte de a dispărea.

Douăzeci și doi de ani mai târziu, un Terminator avansat, Rev-9, este trimis înapoi în timp în Mexico City, pentru a o ucide pe Daniella „Dani” Ramos, în timp ce un soldat îmbunătățit cibernetic, Grace, este trimis să o protejeze. Rev-9, deghizat în tatăl ei, se infiltrează în fabrica de asamblare unde lucrează Dani și fratele ei Diego, dar misiunea ei este zădărnicită de Grace, care fuge cu frații Ramos. Rev-9, dezvăluindu-și abilitatea de a se împărți în două cu endoscheletul său cibernetic și de a-și schimba forma exterioară a metalului lichid, merge după ei, ucigându-l pe Diego și le încolțește pe Grace și Dani. Cu toate acestea, Sarah apare și dezactivează temporar Terminatorul cu explozibili.

Dani, Grace și Sarah se acund într-un motel unde Grace se recuperează. Sarah le dezvăluie că le-a găsit pentru că în anii care au trecut de la moartea lui John, ea a primit mesaje misterioase care detaliau locațiile Terminatorilor care soseau, fiecare mesaj terminându-se cu cuvintele: „Pentru John”. Grace observă că nici Skynet și nici John nu mai există în linia ei alternativă de timp. În schimb, umanitatea este amenințată de o altă inteligență artificială denumită Legiune, concepută pentru război cibernetic. Legiunea a controlat serverele la nivel mondial și, în disperare, umanitatea a încercat s-o neutralizeze cu dispozitive nucleare, rezultând un holocaust nuclear și inteligența artificială a construit o rețea globală de mașini pentru exterminarea supraviețuitorilor umani.

Grace urmărește mesajele lui Sarah către Laredo, Texas, în timp ce scapă de Rev-9 și de autorități. Ajungând la sursă, descoperă Terminatorul T-800 care l-a ucis pe John. Încadrat într-o cronologie modificată și rămas fără scop după ce și-a îndeplinit obiectivul, T-800 a început să învețe de la umanitate și, în cele din urmă, și-a dezvoltat o conștiință, luând numele de „Carl” și adoptând o familie umană. Aflând cum propriile sale acțiuni au afectat-o ​​pe Sarah și fiind capabil să detecteze și să anticipeze Terminatorii care sosesc, a decis să îi trimită mesaje pentru a-și oferi un scop de îndeplinit. Carl își ia rămas bun de la familia sa adoptivă și le spune să fugă, anticipând că Rev-9 va sosi în zonă. Sarah este de acord cu reticență să lucreze împreună cu T-800 pentru binele lui Dani. Apoi, grupul face un plan de a-l prinde în ambuscadă și de a-l distruge pe Rev-9, iar Dani este învățată tactic să folosească arme de foc. Umareste filme online sf si actiune Terminator: Dark Fate (2019) Film Online Subtitrat.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

1 thought on “Terminator: Dark Fate (2019) Film Online Subtitrat”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *