Tenet (2020) Film Online Subtitrat in Romana

Tenet (2020) Film Online Subtitrat in Romana

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki

Gen

Tenet (2020) Film Online Subtitrat in Romana incepe cu agent CIA nenumit, „Protagonistul”, ce participă la o operațiune sub acoperire la o operă din Kiev. El este ajutat de un soldat mascat cu un bibelou distinctiv, care pare să „tragă” un glonț printr-un om ostil. După ce a confiscat un artefact ciudat, Protagonistul este capturat de mercenari. El suportă tortura înainte de a consuma o pastilă de cianură. El se trezește pentru a afla că pilula a fost un test al loialității sale; echipa sa a fost ucisă și artefactul pierdut.

Protagonistul este angajat acum de o organizație secretă numită Tenet. Un om de știință îi arată gloanțe cu entropie „inversată” care le permite să se miște înapoi în timp. Ea crede că sunt fabricate în viitor și există o armă care poate șterge trecutul. Ajutat de un contact local, Neil, Protagonistul urmărește cartușele de glonț către comerciantul de arme Priya Singh. Descoperă că este membru al Tenet; cartușele ei au fost cumpărate și inversate în timp de oligarhul rus Andrei Sator.

Protagonistul se apropie de Kat, soția înstrăinată a lui Sator, un evaluator de artă care, fără să știe, i-a vândut lui Sator un desen falsificat Goya. Sator folosește desenul pentru a o șantaja și a o ține sub controlul său. Protagonistul intenționează să fure desenul cu Neil din Freeport, o instalație din Aeroportul Oslo. Acolo, găsesc o mașină, un „turnichet” și se apără de doi bărbați mascați. Priya explică faptul că turnichetul poate inversa entropia obiectelor și a oamenilor și că bărbații mascați erau aceeași persoană.

În Coasta Amalfi, Kat îl prezintă pe Protagonist lui Sator, dar află că desenul este intact. Cei trei merg cu barca și Kat încearcă să-l înece pe Sator, dar Protagonistul îl salvează. Protagonistul se oferă să-l ajute pe Sator să recupereze un caz despre care spune că conține Plutonium-241. La Tallinn, Protagonistul și Neil pândesc un convoi blindat și fură cazul, care conține artefactul pierdut la Kiev. Sunt pândiți de un Sator răsturnat, care îl ține ostatic pe Kat. Protagonistul îi dă lui Sator un caz gol și se retrage. Protagonistul o salvează pe Kat, dar este capturată și dusă în depozitul lui Sator.

Satorul inversat îl împușcă pe Kat cu o rundă inversată, în timp ce Satorul normal cere localizarea artefactului; Protagonistul îi oferă informații false. Agenții principiali conduși de Ives îl salvează pe Protagonist în timp ce Sator scapă. Grupul o ia pe Kat prin turnicul lui Sator pentru a o inversa, inversând efectul rundei. Protagonistul se întoarce la locul ambuscadei și îl urmărește pe Sator. Vehiculul său este răsturnat și Sator îl aprinde; Protagonistul este salvat din nou de echipa lui Ives. Neil dezvăluie că este membru al Tenet.

Protagonistul și Neil călătoresc înapoi în timp către Freeport. Acolo, Protagonistul se luptă cu sinele său trecut și intră în turnichet pentru a se întoarce, urmat de. Neil și Kat. Priya explică faptul că artefactele sunt părți ale unui „algoritm”, capabil să inverseze catastrofal planeta pe care Sator o asamblează.

Kat dezvăluie că Sator moare de cancer pancreatic. El va declanșa algoritmul cu comutatorul unui om mort, crezând că lumea ar trebui să moară împreună cu el. Kat crede că Sator se va sinucide în timpul vacanței lor în Vietnam, când au fost fericiți împreună. Protagonistul, Neil, Kat și forțele Tenet se inversează în acea zi, astfel încât Kat poate întârzia moartea lui Sator în timp ce Tenet asigură algoritmul.

Tenet (2020) Film Online Subtitrat in Romana urmărește algoritmul asamblat în orașul natal Sator, Stalsk-12, în Siberia de Nord. Într-o „mișcare temporară de clește”, trupele roșii ale echipei avansează în timp, în timp ce trupele albastre ale echipei se deplasează înapoi. Protagonistul și Ives sunt ajutați de un cadavru mascat cu un bibelou pe rucsac care revine la viață. În Vietnam, Kat urcă pe iahtul lui Sator și îl ucide ca protagonist, iar Ives asigură algoritmul.

Protagonistul, Neil și Ives separă algoritmul și separă căile. Protagonistul observă un bibelou pe rucsacul lui Neil. Neil dezvăluie că a fost recrutat de Protagonist cu ani mai devreme, iar această misiune este sfârșitul unei lungi prietenii. Priya încearcă să o asasineze pe Kat, dar este ucis de Protagonist, care și-a dat seama că el este viitorul creier din spatele lui Tenet.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *