Superman: Red Son (2020) Online Subtitrat in Romana HD

Superman Red Son (2020) online subtitrat

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

Jason Isaacs, Amy Acker, Diedrich Bader

Gen

Trailer

Film

No such directory...
No such directory...

Superman: Red Son (2020) Online Subtitrat in Romana HD ne trimite in Uniunea Sovietică, în timpul anului 1946, un tânăr băiat este urmărit de o bandă de bătăuși. O tânără fată, Svetlana, îl apără alungându-i. El îi dezvăluie că nu s-a speriat pentru propria lui siguranță, ci pentru cea a bătăușilor înainte de a demonstra puterea supraomenească și capacitatea de a zbura. Svetlana îi spune băiatului că își poate folosi puterile pentru a ajuta țara, dacă alege acest lucru.

Un deceniu mai târziu, în anul 1955, Uniunea Sovietică lansează un film de propagandă al unui supraomenesc extraterestru sub comanda lui Iosif Stalin, pe care presa americană îl numește „Supermanul sovietic”. Președintele Statelor Unite, Eisenhower, îi încredințează lui Lex Luthor să dezvolte o contramăsură împotriva supraomenului. Între timp, Superman împiedică un satelit să se prăbușească în Metropolis, ceea ce duce la soția lui Lex, Lois Lane, asigurându-i un interviu. Ea îi arată un document de top secret care îl conduce pe Superman într-un gulag secret unde găsește o Svetlana pe moarte, care a fost închisă acolo pentru că îi cunoștea identitatea reală. Supărat, Superman îl confruntă pe Stalin despre gulag și îl incinerează cu viziunea sa de căldură. Drept urmare, Superman devine noul lider al Uniunii Sovietice, angajându-se să-și folosească puterile pentru totdeauna și să răspândească influența statului sovietic. Vizionare placuta a filmelor online Superman: Red Son (2020).

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Daca te numeri printre cei care sunt pasionati de filme online, atunci aici este locul potrivit pentru tine. La noi poti gasi o colectie vasta de filme noi din 2021 sau mai vechi sortate pe categorii, disponibile gratuit, pe care le poti urmari relaxat in timpul tau liber, la o calitate impecabila HD. Site-ul ofera filme subtitrate bune, chiar si titluri mai putin cunoscute. Multi dintre userii ce revin pe site, o fac pentru ca dintre foarte multe site-uri de filme online subtitrate, noi oferim calitate inainte de cantitate, mai putin si mai bun e sloganul nostru. Urmariti peste 2500 de filme subtitrate in limba Romana, fara batai de cap si fara reclame obositoare.