Summerland (2020) Online Subtitrat in Romana

Summerland (2020) HD Online Subtitrat in Romana

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

Gemma Arterton, Gugu Mbatha-Raw, Penelope Wilton

Gen

Summerland (2020) HD Online Subtitrat in Romana isi are actiunea la mijlocul anilor ’70, unde Alice Lamb, o scriitoare relaxată, locuiește pe malul mării într-un orășel din Kent, unde este agresată de copiii locali și privită ca o vrăjitoare. Locuiește în sat din anii 1940.

În timpul celui de-al doilea război mondial, ca parte a efortului de război, i se încredințează îngrijirea unui tânăr băiat, Frank, care a venit din Londra, unde nu este sigur. Deși Alice nu vrea să aibă grijă de el, deoarece se teme că va interfera cu munca ei, ea îl lasă fără tragere de inimă să creadă că nu mai are unde să meargă și va putea scăpa de el o săptămână.

Legând fără tragere de inimă de Frank, ea începe să-și amintească legătura sa anterioară cu Vera, o tânără scriitoare pe care a cunoscut-o și s-a îndrăgostit în timpul universității. În ciuda faptului că devine îndrăgostită, Vera decide în cele din urmă să o părăsească pe Alice, nu pentru că relația lor este tabu, ci pentru că are o dorință puternică de a fi mamă pe care Alice nu o înțelege.

In Summerland (2020) HD Online Subtitrat in Romana, Alice și Frank încep să se lege după ce el se interesează de munca ei științifică și ea îi explică Fata Morgana miraje pentru el. Cu toate acestea, la sfârșitul săptămânii lor împreună, ea este încă dispusă să-l lase să plece. Alice se răzgândește și decide să-l mențină pe Frank după ce a aflat că mutarea lui într-o nouă familie îl va necesita să se mute în alt sat.

Cu o zi înainte de ziua de naștere a lui Frank, Alice este informată că tatăl său a murit. Deoarece Alice a fost în mod similar devastată de pierderea propriului tată, ea decide să întârzie să-i spună lui Frank. Pregătirea unei camere permanente pentru ca Frank să rămână în Alice este șocat să descopere fotografiile lui Frank împreună cu mama sa, care se arată a fi Vera. În același timp, Frank descoperă că tatăl său a murit și fuge să fie cu mama sa la Londra. Alice îl urmărește și cei doi ajung la timp pentru a-și vedea casa în flăcări după un bombardament.

În drum spre casă, Frank fuge spre mare și aproape se îneacă. El este salvat de Alice. Întorcându-se acasă la Alice, sunt întâlniți de Vera, care era departe de casă în momentul bombardamentului. Vera mărturisește că a proiectat întâlnirea lui Frank și Alice.

În anii 1970, scrisul lui Alice este întrerupt de Vera, care a continuat să locuiască cu ea încă de la reuniunea lor. Cei doi merg pe plajă și li se alătură un adult Frank care a venit să-și viziteze cele două mame. Vizionare placuta a filmului Summerland (2020) HD Online Subtitrat in Romana.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

1 thought on “Summerland (2020) Online Subtitrat in Romana”

  1. O poveste frumoasa din vremuri grele, dar cu oameni mult mai buni si mai frumoasi decat astazi..Un film linistit si reconfortant, nu pt amatorii de sange pe pereti..

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *