Spies in Disguise (2019) Online Subtitrat in Romana

Spies in Disguise (2019) Online Subtitrat in Romana

Rate

Anul lansarii

2019

Actorii

Rachel Brosnahan, Jarrett Bruno, Claire Crosby

Gen

In filmul animat Spies in Disguise (2019) Online Subtitrat in Romana, Lance Sterling, un agent secret al lui H.T.U.V. (Onoare, încredere, unitate și valoare), este trimis să recupereze o dronă de atac de la dealerul japonez de arme Katsu Kimura din Japonia. De îndată ce sosește cumpărătorul, teroristul îmbunătățit cibernetic Killian, Sterling intervine împotriva ordinelor H.T.U.V. regizorul Joy Jenkins, îl învinge pe Kimura și pe banda lui și reușește să scape cu servieta care conține drona. Sterling revine la H.T.U.V. sediul central pentru a-l confrunta pe Walter Beckett, un absolvent MIT inept din punct de vedere social și tânăr om de știință exclus, pentru că a echipat arme neletale în costum. Walter încearcă să-l convingă pe Sterling că există o modalitate mai pașnică de a salva lumea, dar Sterling îl concediază înainte de a putea explica ultima sa invenție: „ascunderea biodinamică”.

Sterling descoperă că servieta este goală și se confruntă cu Marcy Kappel, un agent de afaceri interne, care dezvăluie imagini ale lui Sterling (de fapt Killian într-o deghizare holografică) plecând cu drona, etichetându-l ca un trădător. Sterling scapă de H.T.U.V. și decide să-l găsească pe Walter pentru a-l ajuta să dispară. Între timp, Killian pătrunde în H.T.U.V. instalație de arme.

În timp ce caută în casa lui Walter pentru invenția sa, Sterling ingerează, fără să știe, preparatul și se transformă într-un porumbel supus „cromotripzei”. Înainte ca Walter să poată începe un antidot pentru a-l schimba înapoi, Marcy și alți H.T.U.V. agenții urmăresc duoul prin oraș, dar scapă în mașina de spionaj a lui Sterling. Cei doi îl urmăresc pe Kimura într-o stațiune din Playa del Carmen, Mexic. Acolo, ei află despre locația lui Killian în Veneția, Italia, înainte ca Marcy și H.T.U.V. le poate captura din nou. În drum spre Veneția, Walter încearcă să facă antidotul, dar nu reușește. Vizionare placuta a filmului HD Spies in Disguise (2019) Online Subtitrat in Romana.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *