Spenser Confidential (2020) Online Subtitrat Gratuit HD

Spenser Confidential (2020) Online Subtitrat Gratuit HD

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

Mark Wahlberg, Winston Duke, Alan Arkin

Gen

In filmul de actiune Spenser Confidential (2020) Online Subtitrat Gratuit HD, Detectivul de poliție din Boston Spenser ajunge împreună cu partenerul său, Driscoll, la casa căpitanului John Boylan. În timp ce îl chestionează pe Boylan cu privire la îngrijorările pe care le avea cu privire la ancheta unei crime pe o femeie pe nume Gloria Wiesnewski, Spenser vede fața sângeroasă a doamnei Boylan și reacționează violent, bătându-l pe Boylan fără sens. Spenser este adus pe mai multe acuzații ca urmare a acestui incident, la care s-a declarat vinovat și a fost condamnat la închisoare pentru acțiunile sale.

În timpul încarcerat în MCI Cedar Junction, Spenser studiază pentru a deveni șofer de camion și, după cinci ani, este eliberat din închisoare. Cu puțin timp înainte de eliberare, Spenser este atacat în biblioteca închisorii de trei colegi deținuți, în încercarea de a-l avertiza să părăsească Bostonul și să nu se mai întoarcă niciodată. Spenser este întâmpinat în afara închisorii de către prietenul său Henry Cimoli, care a venit să-l ridice, deși fostul său, Cissy, are o apariție surpriză și el fuge de scena cu Henry pentru a o evita. Duo-ul se îndreaptă spre reședința lui Cimoli din sudul Bostonului, unde Spenser se reunește cu fostul său partener, Driscoll, și câinele lui Spenser Pearl. Spenser își are reședința în casa lui Henry alături de colegul său de cameră, Hawk, în timp ce se pregătește pentru noua sa carieră și pentru o mutare planificată în Arizona.

Noaptea, Boylan conduce în timp ce vorbește cu fiica sa la telefon, când primește un al doilea apel care îl cheamă la o întâlnire misterioasă la o curte de autobuz. Boylan își continuă conversația cu fiica sa, ajutând-o la temele ei, iar la sosirea sa în curte un SUV se ciocnește intenționat cu mașina lui. Boylan este apoi tras din vehicul de către bărbați cu glugă înarmați cu machete și ucis, cu fiica sa un martor neajutorat prin intermediul funcției de telefon mobil fără mâini a mașinii. A doua zi dimineață, detectivul Terrence Graham este descoperit mort, cu o lovitură la cap în SUV (același SUV folosit pentru a împușca mașina lui Boylan) de soția sa, Letitia, la sosirea ei de la serviciu. Vizionare placuta a filmelor online subtitrate. Vezi fara probleme si reclame Spenser Confidential (2020) Online Subtitrat Gratuit HD.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *