Soul (2020) Film Online Subtitrat in limba Romana HD Gratuit

Soul (2020) Online Subtitrat in limba Romana HD

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

Jamie Foxx, Tina Fey, Graham Norton

Gen

In filmul Soul (2020) Online Subtitrat in limba Romana HD, Joe Gardner, profesor de muzică de gimnaziu, se simte blocat în viață și neîmplinit la locul de muncă. Visează la o carieră în jazz, căreia i se opune mama croitoreasă, Libba. Din întâmplare, fostul său student Curly îl informează despre o deschidere în trupa legendei jazz-ului Dorothea Williams. Joe îl impresionează pe Dorothea cu cântarea la pian și i se oferă locul de muncă pe loc. Pe măsură ce Joe pleacă fericit să se pregătească pentru prima sa reprezentație mai târziu în acea noapte, cade pe un cămin.

Joe se găsește ca un suflet care se îndreaptă spre „Marele Dincolo”. Nedorind să moară înainte de marea sa pauză, el încearcă să scape, dar ajunge în „Marele Înainte”, unde consilierii sufletului – cu toții numiți Jerry – pregătesc sufletele nenăscute pentru viața de pe Pământ. Joe se prezintă ca un instructor care este pregătit să antreneze sufletele și i se atribuie 22, un suflet cinic care a rămas în Marele Înainte de milenii și nu vede nici un rost să trăiască pe Pământ. 22 dezvăluie că are o insignă care se umple cu trăsături. Trebuie să-și găsească „scânteia” pentru ao finaliza și spune că i-o va da lui Joe pentru ca acesta să se întoarcă acasă.

In Soul (2020) Online Subtitrat in limba Romana HD, Joe încearcă să ajute 22 în găsirea unei pasiuni, dar încercările se dovedesc inutile. Fără alte opțiuni, 22 îl scoate în „zonă”, o zonă în care oamenii intră atunci când pasiunea lor îi pune într-o transă euforică; adăpostește și sufletele pierdute care devin obsedate. Se întâlnesc cu Moonwind, un rotitor de semne care intră în zonă pentru a salva sufletele pierdute. El este de acord să-l ajute pe Joe să se întoarcă în corpul său și ei află că căderea lui Joe în gura de vizitare l-a trimis în comă. Joe sare entuziasmat înapoi pe Pământ, dar accidental aduce 22 cu el, rezultând 22 care intră în corpul său și Joe ajunge în corpul unei pisici de terapie. Între timp, Terry, un contabil desemnat să numere sufletele îndreptate spre Marele Dincolo, îl găsește pe conte și îl convinge pe Jerrys să o lase să-i întoarcă sufletul dispărut.

22 și Joe scapă de spital. Înspăimântat inițial, 22 se instalează în corpul lui Joe și găsește o mare plăcere în lucrurile mici din viață. Se îndreaptă spre apartamentul lui Joe, unde Connie, unul dintre studenții lui Joe, ajunge să-i spună că renunță la trupă. Înainte de a pleca, Connie joacă un solo de trombon pasionat, uimitorul 22, care o convinge de talentul pe care îl are și că muzica este pentru ea. Fericit, Connie îi mulțumește lui „Joe” și pleacă, după ce s-a răzgândit. Urmează apoi să se tundă, unde 22 poartă o conversație profundă și intensă cu Dez, frizerul. După 22 de rupturi, pantalonii lui Joe în timp ce se aplecau, duo-ul merge să-l vadă pe Libba pentru a-l repara; după ce „Joe” se împacă cu mama sa, Libba acceptă în cele din urmă pasiunea lui Joe pentru muzică și îi oferă vechiul costum al tatălui său răposat.

Înainte ca Moonwind să-l poată restaura pe Joe, 22 de ani, care ambii experimentează o epifanie și decide că trebuie să-și găsească scopul pe pământ, refuză să continue restaurarea lui Joe. În timp ce fuge cu Joe la coadă în spate, Terry îi prinde din urmă și îi aduce pe amândoi înapoi în Great Before, unde 22 vede că insigna ei a fost completată. Cu toate acestea, Joe îi spune că experiențele și gusturile sale au câștigat insigna. Furios, 22 îi aruncă insigna lui Joe și dispare în zonă. Joe află de la un Jerry că, în loc de scopul vieții, o scânteie înseamnă pur și simplu că un suflet este gata să trăiască. Se întoarce pe Pământ și are o primă performanță de succes cu cvartetul Dorothea, dar nu se simte bine în legătură cu ceea ce s-a întâmplat.

Inspirat de obiectele 22 colectate în timp ce era în corpul său, Joe cântă la pian pentru a intra în zonă și pentru a căuta 22, care este acum un suflet pierdut. El încearcă să îi returneze insigna, dar 22 rămâne fără speranță și rupt de scopul ei. Folosind o mică sămânță de arțar pe care 22 o adunaseră, Joe o convinge că este gata să trăiască și revine la normal. Cu insigna înapoi, 22 intră în cele din urmă pe Pământ, cu Joe însoțind-o cât de mult poate. În timp ce se pregătește să se îndrepte spre Marele Dincolo, Joe este oprit de un Jerry care îi spune că i-a inspirat și îi va oferi o altă șansă la viață. Joe le mulțumește și se întoarce în corpul său înapoi pe Pământ, acum cu intenția de a-și trăi viața la maximum. Vizionare placuta a filmului Soul (2020) Online Subtitrat in limba Romana HD.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

2 thoughts on “Soul (2020) Film Online Subtitrat in limba Romana HD Gratuit”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *