Solo (2018) Online Subtitrat in Romana

Solo (2018) Online Subtitrat in Romana

Rate

N/A

Anul lansarii

N/A

Actorii

N/A

Gen

Descrierea filmului Solo (2018) Online Subtitrat in Romana HD.

 

Solo (2018) Online Subtitrat in Romana este o drama, bazata pe evenimente reale, despre surfing, petreceri, distractii dar si supravietuire. Pe 6 septembrie 2014, Álvaro Vizcaíno Albertos, un surfer care se trezește în jeepul său de pe insula Fuerteventura (una din Insulele Canare), după ce a fost prea beat în ultima seară și după o luptă cu prietenul prietenei sale part-time Ona , în plus față de învățarea că prietenul său apropiat Nelo îl va lăsa să călătorească în Canada pentru a crea o familie cu prietena lui recentă și gravidă.

Singur în acest colț îndepărtat al orașului Fuerteventura și dominat de mândrie, furie și gelozie, Álvaro decide să-și ia masa de surf în căutarea valului perfect, dar în timp ce merge pe dunele de coastă aproape de jeep, el se împiedică brusc și alunecă pe dună un recif, unde se află într-o poziție delicată la graniță, încercând să evite să se prăbușească împotriva pietrelor. Calculând ciclul natural al valurilor, Álvaro se aruncă în gol, căzând în apă, dar rănind serios în cap și rupându-și șoldul stâng în toamnă.

Imposibil să se ridice și să meargă, fără mâncare, băutură și tot felul de ajutor, Álvaro este luat de mare până la plajă, unde se află într-o stare de singurătate și deșertăciune totală, având halucinații cu Ona pentru a verifica viața pe care a trăit-o până la accident și modul în care se comporta cu prietenii și familiarii. Prins în lupta extremă pentru a supraviețui, Álvaro se confruntă nu numai cu propria moarte, ci cu hotărârea de a trăi și de a fi salvat înainte de a fi prea târziu. Vezi filmul biografic de supravieturire, Solo (2018) Online Subtitrat in Romana.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

1 thought on “Solo (2018) Online Subtitrat in Romana”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *