Sightless (2020) Film Online Subtitrat in Romana HD

Sightless (2020) Film Online Subtitrat in Romana

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

Deniz Akdeniz, Madelaine Petsch, Alexander Koch

Gen

Descrierea filmului online Sightless (2020).

 

In Sightless (2020) Film Online Subtitrat in Romana HD, Fosta violonistă Ellen Ashland este atacată și piperul este pulverizat noaptea târziu de o persoană cu mască de gaz și perucă. Se trezește într-un pat de spital și este informată de medicul său că, ca urmare a spray-ului, acum este oarba. Ea îi relatează atacul detectivului Bryce, care sugerează că legătura ei cu fostul ei soț, care are mulți dușmani, este de vină pentru atacul ei. Personalul spitalului intră în contact cu fratele ei din Japonia, care se ocupă de îngrijirea ei sub o asistentă bine recomandată, Clayton.

Ea este externată din spital și începe să locuiască într-un apartament înalt și este îngrijită zilnic de Clayton. Sub îndrumarea lui Clayton, ea începe să se adapteze la viață fără vedere. Începe să sublinieze ciudățenii din apartamentul ei, cum ar fi o fereastră de la care nu poate auzi zgomotul exterior și repetarea alarmelor auto la 11:02 am Clayton o asigură că este normal și chiar îi aduce acasă o pasăre pentru ea, pe care inițial percepe a fi verde, dar este de fapt albastru deschis. Într-o noapte, aude vocea stresată a unei femei. Ea percepe inițial femeia că se află în apartamentul ei, dar își dă seama că zgomotul vine prin aerisire. A doua zi, ea decide să-și invite vecinul la ceai și lasă o notă lipicioasă pe ușa vecinului.

Vecina apare și se dezvăluie a fi Lana. Ellen devine mai suspicioasă față de Lana și soțul ei și o acuză pe Lana că a mințit-o atunci când Lana susține că are 48 de ani. Când Ellen atinge fața Lanei, simte o rană cu puncte și este alarmată. Lana reacționează avertizând-o să nu aibă încredere în nimeni și se repede din apartamentul lui Ellen la sosirea soțului său abuziv în lift. Ellen, îngrijorată, ia legătura cu detectivul Bryce, care îl trimite pe ofițerul Neiman să verifice vecinul ei. Bryce relatează că Lana are antecedente de boală, nu are puncte și vârsta ei reală este de 48 de ani. Vizionare placuta a filmelor noastre online subtitrate: Sightless (2020) Film Online Subtitrat in Romana HD.

Film

Apasa butonul Play din Player!

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *