Shirley (2020) Online Subtitrat in Romana

Shirley (2020) Online Subtitrat in Romana

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

Elisabeth Moss, Odessa Young, Michael Stuhlbarg

Gen

In filmul Shirley (2020) Online Subtitrat in Romana, Fred și Rose Nemser sunt proaspăt căsătoriți si se mută la Colegiul Bennington pentru ocuparea postului de Fred ca lector. Fred este pe cale să lucreze pentru Stanley Hyman în timp ce Rose, încă studentă, este imediat încântată de munca soției lui Stanley, Shirley Jackson.

La scurt timp după sosirea lor, Stanley îi cere lui Rose să facă slujbe mincinoase prin casă, în timp ce Shirley se luptă cu producția ei de scriitoare și cu o recentă criză de agorafobie. Fred și Rose se mută în casă și Rose este șocată când își găsește treburile mai asemănătoare cu rolul unei menajere. Ea asistă, de asemenea, la căsătoria lui Stanley și Shirley cu amărăciune și amărăciune. Shirley este, de asemenea, inițial deliberat provocator și crud cu Rose.

Pe măsură ce Nemserii se mută în casa lor, Shirley începe să scrie, anunțând o nouă lucrare bazată pe Paula Jean Welden, o tânără care a dispărut recent din campusul lui Bennington. Stanley este controlant și obsedant în ceea ce privește scrierile lui Shirley, crezând-o că este un geniu, dar o obligă să rămână implicată în producția sa. În ciuda cruzimii sale inițiale, Shirley începe să se gândească la Rose ca la o muză oarecum și se deschide spre ea, cerându-i să facă cercetări pentru ea, inclusiv să fure dosarele medicale pentru Paula Jean Welden. Pe măsură ce cei doi se apropie, Rose devine mai protectoare față de Shirley și între ei se formează un flirt sexual.

Între timp in Shirley (2020) Online Subtitrat in Romana, relația dintre Stanley și Fred se deteriorează pe măsură ce Stanley încearcă să reducă ambițiile academice ale lui Fred și să-i torpileze cariera. Vezi online filme subtitrate in romana gratuit.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *