Sheep Without a Shepherd (2019) Online Subtitrat

Sheep Without a Shepherd (2019) Online Subtitrat in romana

Rate

Anul lansarii

2019

Actorii

Yang Xiao, Zhuo Tan, Joan Chen

Gen

In Sheep Without a Shepherd (2019) Online Subtitrat, Li Weijie, soția sa Ayu și cele două fiice ale acestora, Pingping și An-an, sunt o familie chineză care locuiește în nordul Thailandei din ultimii 17 ani. Weijie conduce un magazin de servicii de internet și este un pasionat de film căruia îi place să vizioneze filme cu detectivi și are cunoștințe profunde pe această temă. Provin dintr-o familie de clasă mijlocie.

Într-o zi, Pingping era dornică să participe la o tabără de vară și la tabără a întâlnit-o pe suchat, fiul unui candidat politic și al șefului poliției. În tabăra de vară, Pingping a fost încălcat de suchat și apoi a înregistrat videoclipurile despre care a făcut acte obscene pentru a-l manipula pe Pingping.

Suchat aranjase pingping-ul pentru a-l întâlni la depozitul familiei în jurul orei 22:00, dar, ajunse la depozit, a observat că Ayu era acolo pentru a interveni pentru ping. Ayu și suchat au avut o luptă și pingping au ucis accidental suchat lovindu-l cu o pică. După ce s-au pierdut și s-au confundat în ploaie, Ayu și ping ping au decis să îngroape corpul și l-au informat pe Weijie despre incident.

Weijie plănuia să-și protejeze familia de condamnarea poliției și, la rândul său, a trebuit să creeze un alibi pentru întreaga sa familie și să-i antreneze intens pentru a fabrica o poveste perfectă, împreună cu un alibi convingător.

Povestea i-a implicat pe aceștia să meargă la un meci de box la hua lamphong din Thailanda pe 2 și 3 din care weijie a orchestrat cu atenție intervalul de timp, precum și să-și antreneze membrii familiei pentru a-și aminti câteva detalii cheie.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

1 thought on “Sheep Without a Shepherd (2019) Online Subtitrat”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *