Shaft (2019) Online Subtitrat in Romana

Rate

N/A

Anul lansarii

N/A

Actorii

N/A

Gen

Trailer

Film

No such directory...

John Shaft Jr., expert în securitatea cibernetică cu diplomă de la MIT, atrage atenția familiei sale pentru a descoperi adevărul în spatele morții premature a celui mai bun prieten al său.

2 thoughts on “Shaft (2019) Online Subtitrat in Romana”

  1. o poveste mai proasta nu am vazut ! un film de kkt cu numai negri care au pus cada la pruna ! in realitate niste scursuri ale societatii ! neinteresant nota 2

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Daca te numeri printre cei care sunt pasionati de filme online, atunci aici este locul potrivit pentru tine. La noi poti gasi o colectie vasta de filme noi din 2021 sau mai vechi sortate pe categorii, disponibile gratuit, pe care le poti urmari relaxat in timpul tau liber, la o calitate impecabila HD. Site-ul ofera filme subtitrate bune, chiar si titluri mai putin cunoscute. Multi dintre userii ce revin pe site, o fac pentru ca dintre foarte multe site-uri de filme online subtitrate, noi oferim calitate inainte de cantitate, mai putin si mai bun e sloganul nostru. Urmariti peste 2500 de filme subtitrate in limba Romana, fara batai de cap si fara reclame obositoare.