Shadow in the Cloud Online Subtitrat in Romana HD

Shadow in the Cloud online subtitrat in romana

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

Chloë Grace Moretz, Nick Robinson, Beulah Koale

Gen

Trailer

Film

No such directory...
No such directory...

Shadow in the Cloud Online Subtitrat in Romana HD isi are actiunea in august 1943, Maude Garrett, o femeie ofițer de zbor, este însărcinată să călătorească cu documente de top secret din Auckland, Noua Zeelandă, în Samoa. Cu toate acestea, de îndată ce ajunge la baza aeriană, ea asistă la o împușcare a echipajului de la sol care dispare inexplicabil în fața ochilor ei chiar înainte de a se trezi brusc în picioare chiar în fața mijloacelor de transport, un bombardier B-17 botezat „The Fool’s Wand” Echipajul bombardierului îi oferă o primire în cea mai mare parte derizorie, iar ea este trimisă în Sperry pentru decolare. Fără spațiu pentru geanta de documente, ea permite cu reticență singurul membru al echipajului prietenos cu ea, Walter Quaid, să-l stocheze.

În timp ce este blocat în turelă, Maude vede dintr-o dată un fel de creatură agățată de partea inferioară a aripii bombardierului; ea o raportează, dar majoritatea echipajului – cu excepția lui Beckell, care îl vede și el – îl respinge. Când i se permite să iasă din turelă, trapa funcționează defectuos, prinzând-o înăuntru. Când reacționează indignată cu privire la comentariile echipajului la situația ei, ei abandonează încercările de a deschide trapa și comunicarea este întreruptă. După ce a văzut un avion japonez de cercetare apărând și dispărând aproape de bombardier, ea este atacată brusc de creatură, un gremlin; o luptă, dar ajunge să fie rănită. Când echipajul o contactează din nou pentru a întreba ce s-a întâmplat, vine un mesaj radio care le spune că un Maude Garrett nu există și nu este înregistrat pentru zbor. Când intenționează să o scoată la audieri, Maude blochează în mod deliberat treptele turelei și se pregătește să se apere când avionul japonez reapare și atacă. Preluând controlul turelei, ea o doborâre, câștigând respectul râvnit al echipajului. Vezi filmul online Shadow in the Cloud Online Subtitrat in Romana HD.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Daca te numeri printre cei care sunt pasionati de filme online, atunci aici este locul potrivit pentru tine. La noi poti gasi o colectie vasta de filme noi din 2021 sau mai vechi sortate pe categorii, disponibile gratuit, pe care le poti urmari relaxat in timpul tau liber, la o calitate impecabila HD. Site-ul ofera filme subtitrate bune, chiar si titluri mai putin cunoscute. Multi dintre userii ce revin pe site, o fac pentru ca dintre foarte multe site-uri de filme online subtitrate, noi oferim calitate inainte de cantitate, mai putin si mai bun e sloganul nostru. Urmariti peste 2500 de filme subtitrate in limba Romana, fara batai de cap si fara reclame obositoare.