Scoob(2020) Online Subtitrat in Romana

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

Will Forte, Mark Wahlberg, Jason Isaacs

Gen

In filmul HD Scoob(2020) Online Subtitrat in Romana, un tânăr și singuratic Shaggy Rogers se împrietenește și adoptă un câine vagabond vorbitor, pe care îl numește Scooby-Dooby-Doo. În noaptea de Halloween, Scooby-Doo și Shaggy întâlnesc trei tineri detectivi, Fred Jones, Daphne Blake și Velma Dinkley, înainte de a se aventura într-o casă bântuită. Înăuntru, copiii întâlnesc o fantomă, pe care o captează și o demască ca pe un hoț costumat, domnul Rigby. Inspirați de experiență, ei decid să formeze un grup, Mystery Inc., pentru a rezolva împreună misterele.

Zece ani mai târziu, Mystery Inc. începe afaceri cu antreprenorul Simon Cowell ca investitor al acestora, dar Shaggy și Scooby sunt excluși, deoarece Cowell refuză să facă afaceri cu ei, forțându-i să renunțe la Mystery Inc., deoarece banda se simte descurajată. Mai târziu în acea noapte, Shaggy și Scooby sunt atacați pe o pistă de bowling și urmăriți de mici roboți numiți Rottens. Perechea este salvată de Dee Dee Skyes, Dynomutt și super-eroul mascat, Blue Falcon. Se descoperă că Rotten aparține supracriminalului Dick Dastardly, care vrea să-l captureze pe Scooby ca parte a unui plan care implică misterul din spatele celor trei cranii ale lui Cerberus.

Între timp, Fred, Daphne și Velma descoperă că Shaggy și Scooby sunt alături de Blue Falcon înainte ca Dastardly să fie dezvăluit a fi ofițerul Jaffe deghizat și apoi să-i întemnițeze. Scăpând cu ajutorul unuia dintre Rottens, ei iau legătura cu Dee Dee prin Dynomutt. Velma explică faptul că ea și ceilalți sunt duși pe Muntele Messick, unde se află ultimul craniu. Grupul află apoi că planul lui Dastardly este de a deschide porțile către lumea interlopă pentru a-și salva câinele Muttley, care a fost prins în timpul unei încercări de a fura bogățiile lumii interlope, iar Dastardly are nevoie de Scooby-Doo pentru că numai el poate debloca porțile. Vezi filmul animat Scoob(2020) Online Subtitrat in Romana.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *