Scenariu pentru happy-end 2012 – Filme Online

Scenariu pentru happy-end 2012 - Filme Online

Rate

Anul lansarii

2012

Actorii

Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Robert De Niro, Jacki Weaver

Gen

Trailer

Film

No such directory...
No such directory...

Scenariu pentru happy-end 2012 – Filme Online , După ce a petrecut opt luni într-un centru de sănătate mintală pentru atacarea amantului al soției sale, Pat (Bradley Cooper) se întoarce la părinţii săi (Robert De Niro şi Jacki Weaver). Deşi el este hotărât să facă tot posibilul pentru a-si câştiga înapoi fosta lui soţie, situaţia se schimbă atunci cand o il intalneste pe Tiffany (Jennifer Lawrence), o fată cu probleme şi reputaţie proastă. În ciuda iniţială si neîncrederii reciprocă, în curând apare între ei o strânsă legătură care vă vor ajuta să găsească partea bună a lucrurilor in acest film romantic Silver Linings Playbook – Scenariu pentru happy-end subtitrat in limba romana.

5 thoughts on “Scenariu pentru happy-end 2012 – Filme Online”

  1. Super film, chiar ma bucur ca am pierdut 2 ore din viata urmarind acest film. Ma motivat intr-un fel sa ma organizez in viata si sa am grija la alegerile pe care le fac.
    Nota: 10*

  2. super, daca aparent mi s-a parut plictisitor, m-am inselat n-am privit filmu` asa cum trebuie, te invata foarte multe lucruri, sa faci schimbari in viata ta, respect.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Daca te numeri printre cei care sunt pasionati de filme online, atunci aici este locul potrivit pentru tine. La noi poti gasi o colectie vasta de filme noi din 2021 sau mai vechi sortate pe categorii, disponibile gratuit, pe care le poti urmari relaxat in timpul tau liber, la o calitate impecabila HD. Site-ul ofera filme subtitrate bune, chiar si titluri mai putin cunoscute. Multi dintre userii ce revin pe site, o fac pentru ca dintre foarte multe site-uri de filme online subtitrate, noi oferim calitate inainte de cantitate, mai putin si mai bun e sloganul nostru. Urmariti peste 2500 de filme subtitrate in limba Romana, fara batai de cap si fara reclame obositoare.