San Andreas (2015) Online Subtitrat in Romana

San Andreas (2015) Online Subtitrat in Romana

Rate

Anul lansarii

2015

Actorii

Dwayne Johnson, Carla Gugino, Alexandra Daddario

Gen

In filmul San Andreas (2015) Online Subtitrat in Romana, Seismologul Caltech Dr. Lawrence Hayes și colegul său Dr. Kim Park se află la barajul Hoover testând un nou model de previziune a cutremurului atunci când o defecțiune din apropiere și necunoscută anterior se rupe, declanșând un cutremur cu magnitudinea 7,1 care prăbușește barajul; Park este ucis la scurt timp după ce a salvat un copil. Hayes descoperă că întregul defect San Andreas se schimbă și va provoca în curând o serie de cutremure majore, putând distruge orașe de-a lungul liniei de defect. El începe curse pentru a avertiza populația din California, împreună cu elevii săi Alexi și Phoebe și reporterul Serena Johnson.

Când un cutremur cu magnitudinea 9,1 devastează Los Angeles și San Francisco, Ray Gaines, un pilot de salvare cu elicopter al Departamentului de Pompieri din Los Angeles, care trece printr-un divorț de soția sa Emma, ​​se trezește salvând-o dintr-un zgârie-nori din Los Angeles, iar fiica lor, Blake, este prinsă în capcană în San Francisco în biroul iubitului Emmei, Daniel Riddick, care apoi o abandonează. Ben Taylor, un inginer britanic care caută un loc de muncă, și fratele său mai mic, Ollie îl salvează pe Blake și ajung în Chinatown, chemându-i cu succes pe părinții ei în ajutor.

Ray și Emma încearcă să ajungă în San Francisco în elicopterul lui Ray până când acesta suferă o defecțiune a cutiei de viteze, forțându-i să aterizeze de urgență la un centru comercial din Bakersfield. În mijlocul haosului jafului, Ray fură un Ford F-150 pentru a continua călătoria. Perechea întâlnește un cuplu defalcat pe marginea drumului, cu puțin înainte de defectul San Andreas, care a redeschis și a blocat drumul. Ray și Emma schimbă camionul cu un avion pe care îl deține cuplul. În timp ce Blake, Ben și Ollie încearcă să ajungă la Nob Hill pentru a semnala perechea după ce și-au găsit punctul de întâlnire anterior la Coit Tower înghițit de flăcări, Ray și Emma sunt forțați să parașute în AT&T Park chiar înainte de un cutremur cu magnitudinea 9,6, care devine cel mai mare cutremur înregistrat în istorie. Vizioneaza filmul San Andreas (2015) Online Subtitrat in Romana.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *