Saint Maud (2021) Online Subtitrat in Romana

Saint Maud (2021) Online Subtitrat in Romana

Rate

Anul lansarii

2021

Actorii

Morfydd Clark, Jennifer Ehle, Lily Knight

Gen

In Saint Maud (2021) Online Subtitrat in Romana, o asistentă pe nume Katie nu reușește să salveze viața unui pacient aflat în grija ei, în ciuda încercării de RCP.

Timpul trece, iar Katie, denumindu-se acum Maud, a devenit devotată romano-catolică și lucrează ca asistentă privată de îngrijire paliativă într-un oraș englezesc, fără nume. Ea este însărcinată să aibă grijă de Amanda, o dansatoare și coregrafă din SUA care este bolnavă în fază terminală cu limfom în stadiul patru și este limitată la un scaun cu rotile. Amanda este amărâtă de soarta ei și îi mărturisește lui Maud că se teme de uitarea morții. Maud ajunge să creadă că Dumnezeu a însărcinat-o să salveze sufletul atei Amanda. Maud îi dezvăluie Amandei că uneori simte prezența lui Dumnezeu în mod tangibil și pare a fi depășită de extaz în timp ce se roagă împreună, lucru pe care Amanda se preface că îl experimentează și el.

Maud devine suspicioasă față de tovarășa Amandei Carol, care vizitează casa în mod regulat și pe care Amanda o plătește pentru sex. Într-o seară, când se afla în oraș, un fost coleg de lucru numit Joy îl recunoaște pe Maud / Katie și îi dă numărul de telefon în caz că are nevoie de companie. Mai târziu, Maud o ia deoparte pe Carol și o imploră să nu mai viziteze, deoarece crede că sufletul Amandei este în pericol. Carol preface acordul, dar mai târziu vine la petrecerea de ziua Amandei. În fața lui Maud, Amanda îi informează pe participanții la petreceri că Maud a încercat să-l alunge pe Carol și își bate joc de tânăra asistentă pentru că a încercat să-și salveze sufletul. Maud o lovește pe Amanda și este ulterior concediată din slujba ei de îngrijitoare.

Crezând că Dumnezeu a respins-o, Maud vizitează un pub pentru a găsi companie, dar este respinsă de majoritatea oamenilor pe care îi întâlnește. Merge acasă cu un bărbat și în timpul sexului suferă flashback-uri ale morții pacientului ei și încercărilor sale inutile de RCP, care o determină să se oprească. Bărbatul continuă să o violeze și apoi o batjocorește, dezvăluind că își amintește că s-a legat odată cu un prieten de-al său în trecutul ei hedonist.

În timp ce merge pe jos, ea o întâlnește pe noua asistentă a Amandei și o interogă pentru informații înainte de a se năpusti când își dă seama că înlocuitorul ei se bucură de o relație bună cu Amanda. În apartamentul ei decrepit, Maud roagă un semn de la Dumnezeu care pare să discute cu ea și îi spune să fie gata pentru un act care să-i demonstreze credința. Apoi, Joy vizitează și își cere scuze pentru că a reacționat prost la un telefon anterior de la Maud / Katie. În timpul vizitei sale, Maud interpretează o formație de nori care se rostogolesc ca un semn de la Dumnezeu și o binecuvântează pe Joy, care pleacă la muncă.

În acea noapte, Maud, îmbrăcat într-un șal și purtând mărgele de rozariu, așteaptă în afara casei Amandei și intră după ce asistenta medicală pleacă. O găsește pe Amanda în pat, extrem de slabă. Amanda cere iertare pentru că și-a batjocorit credința și Maud îi amintește cu bucurie de timpul în care au experimentat prezența lui Dumnezeu. Amanda dezvăluie că a prefăcut experiența și afirmă că Dumnezeu nu este real. Maud se întoarce îngrozită în timp ce o demonică Amanda o aruncă peste cameră și o bate în râs pentru că trebuie să-și dovedească credința. Într-o frenezie, Maud o înjunghie pe Amanda.

Dimineața este văzută pe scurt cu aripi de înger luminoase. Se rătăcește pe o plajă și se împrăștie cu acetonă în fața spectatorilor îngroziți. Ea pronunță ultimele sale cuvinte – „Slavă lui Dumnezeu” – pe măsură ce se autoimolează. În ultimele ei momente, își imaginează privitorii care îngenunchează în venerație pe măsură ce focul o consumă, înainte ca filmul să se reducă la ea țipând de agonie. Urmareste filmul hd Saint Maud (2021) Online Subtitrat in Romana.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *