Run Hide Fight (2020)

Run Hide Fight (2020) Film Online Subtitrat IN ROMANA

Rate

Anul lansarii

2021

Actorii

Isabel May, Radha Mitchell, Thomas Jane

Gen

In Run Hide Fight (2020) Film Online Subtitrat, Elevul de liceu Zoe Hull se luptă să facă față morții mamei sale, Jennifer, determinând relația ei cu tatăl ei, Todd, să devină tensionată. În drum spre școală, Zoe îl vede pe colegul de clasă Chris Jelick plantând un dispozitiv ciudat într-un câmp, dar îl scrie ca o farsă. La școală, cel mai bun prieten al lui Zoe, Lewis încearcă să-i ceară balul, dar acesta se dă înapoi și Zoe pleacă la baie când o băutură este vărsată asupra ei.

În jurul orașului sunt declanșate mai multe dispozitive incendiare, care distrag atenția primilor intervenienți și înfundă drumurile. O dubă se prăbușește în cantina școlii, purtând patru împușcături. Liderul, Tristan Voy, îi comandă pe complicii săi Chris Jelick, Anna Jelick și Kip Quade să înceapă uciderea studenților. Lewis, care are acces la pagina de Facebook a școlii, are sarcina de a transmite în direct Tristan. Zoe se târăște prin tavanul băii și poate scăpa de școală. Ea începe să-i avertizeze pe studenți și să-i ajute să scape.

Tristan sună la biroul principal pentru a-i alerta cu privire la împușcare. Deoarece protocolul școlii impune confirmarea împușcăturii, directorul școlii și paznicul școlii sunt trimiși la cantină pentru a investiga. Principalul încearcă să-l descurajeze pe Tristan, învinuindu-se de furia lui Tristan. Cu toate acestea, Tristan admite că singura sa motivație este să provoace haos. Tristan îl ucide pe director, dar permite paznicului neînarmat să scape, comentând cât de nepregătit a fost gardianul pentru o împușcare efectivă. Cu situația confirmată în sfârșit, front office-ul solicită blocarea.

Șeriful Tarsy încearcă să coordoneze un răspuns la împușcare, dar se dovedește dificil. O explozie în biroul principal ucide primul ofițer de poliție care a răspuns. Anna este trimisă să analizeze daunele, dar pe drum o întâlnește pe Zoe și este ucisă în lupta rezultată. Un ofițer de poliție ajunge la casa lui Tristan pentru a descoperi că și-a ucis mama. Mass-media preia fluxul live, spre bucuria lui Tristan, iar el începe să scoată elevii din sălile lor de clasă, unde sunt adăpostiți la locul lor. Vizionare placuta a filmului hd Run Hide Fight (2020) Film Online Subtitrat.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *