Run (2020) Online Subtitrat in Limba Romana

Run (2020) Online Subtitrat in Limba Romana

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

Sarah Paulson, Kiera Allen, Sara Sohn

Gen

Trailer

Film

No such directory...
No such directory...

In filmul Run (2020) Online Subtitrat in Limba Romana, Diane Sherman (Sarah Paulson) naște prematur copilul ei nou-născut, care primește tratament de urgență.

Șaptesprezece ani mai târziu, in Run (2020) Online Subtitrat in Limba Romana, Diane face școală la domiciliu și servește ca singură îngrijitoare pentru fiica ei care folosește scaunul cu rotile, Chloe (Kiera Allen), care este bolnavă cronică de aritmie, hemocromatoză, diabet și paralizie. Chloe, pricepută în tehnologie și inginerie, așteaptă o scrisoare de acceptare de la Universitatea din Washington. Diane insistă că nu-i deranjează Chloe să plece de acasă pentru a începe viața de colegiu, dar o oprește în mod repetat pe Chloe să nu vadă e-mailul în fața ei.

Într-o zi, Chloe descoperă pastile verzi necunoscute, aparent prescrise mamei sale. Diane insistă asupra faptului că această nouă pastilă, Trigoxin, a fost prescrisă lui Chloe și apare în gama sa de medicamente zilnice. Eforturile lui Chloe de a cerceta Trigoxin sunt contracarate de o întrerupere a conexiunii la internet la domiciliu și ea recurge la apelarea unui străin pentru a-i cere să caute identitatea și scopul drogului. Chloe află că Trigoxin tratează afecțiunile cardiace, dar este universal o pastilă roșie.

Acum complet suspectă, Chloe folosește pretextul de a vedea un film cu mama ei pentru a se strecura peste stradă la farmacia care prescrie și a identifica pilula verde. Chloe află că este un relaxant muscular pentru câini, care ar putea provoca paralizie a picioarelor dacă este ingerat de oameni. Diane o urmărește pe Chloe când începe să aibă un atac de astm, injectându-i un sedativ înainte de a putea comunica cu oricine altcineva. Vezi filmul HD Run (2020) Online Subtitrat in Limba Romana.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Daca te numeri printre cei care sunt pasionati de filme online, atunci aici este locul potrivit pentru tine. La noi poti gasi o colectie vasta de filme noi din 2021 sau mai vechi sortate pe categorii, disponibile gratuit, pe care le poti urmari relaxat in timpul tau liber, la o calitate impecabila HD. Site-ul ofera filme subtitrate bune, chiar si titluri mai putin cunoscute. Multi dintre userii ce revin pe site, o fac pentru ca dintre foarte multe site-uri de filme online subtitrate, noi oferim calitate inainte de cantitate, mai putin si mai bun e sloganul nostru. Urmariti peste 2500 de filme subtitrate in limba Romana, fara batai de cap si fara reclame obositoare.