Run (2020) Online Subtitrat in Limba Romana

Run (2020) Online Subtitrat in Limba Romana

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

Sarah Paulson, Kiera Allen, Sara Sohn

Gen

In filmul Run (2020) Online Subtitrat in Limba Romana, Diane Sherman (Sarah Paulson) naște prematur copilul ei nou-născut, care primește tratament de urgență.

Șaptesprezece ani mai târziu, in Run (2020) Online Subtitrat in Limba Romana, Diane face școală la domiciliu și servește ca singură îngrijitoare pentru fiica ei care folosește scaunul cu rotile, Chloe (Kiera Allen), care este bolnavă cronică de aritmie, hemocromatoză, diabet și paralizie. Chloe, pricepută în tehnologie și inginerie, așteaptă o scrisoare de acceptare de la Universitatea din Washington. Diane insistă că nu-i deranjează Chloe să plece de acasă pentru a începe viața de colegiu, dar o oprește în mod repetat pe Chloe să nu vadă e-mailul în fața ei.

Într-o zi, Chloe descoperă pastile verzi necunoscute, aparent prescrise mamei sale. Diane insistă asupra faptului că această nouă pastilă, Trigoxin, a fost prescrisă lui Chloe și apare în gama sa de medicamente zilnice. Eforturile lui Chloe de a cerceta Trigoxin sunt contracarate de o întrerupere a conexiunii la internet la domiciliu și ea recurge la apelarea unui străin pentru a-i cere să caute identitatea și scopul drogului. Chloe află că Trigoxin tratează afecțiunile cardiace, dar este universal o pastilă roșie.

Acum complet suspectă, Chloe folosește pretextul de a vedea un film cu mama ei pentru a se strecura peste stradă la farmacia care prescrie și a identifica pilula verde. Chloe află că este un relaxant muscular pentru câini, care ar putea provoca paralizie a picioarelor dacă este ingerat de oameni. Diane o urmărește pe Chloe când începe să aibă un atac de astm, injectându-i un sedativ înainte de a putea comunica cu oricine altcineva. Vezi filmul HD Run (2020) Online Subtitrat in Limba Romana.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *