Rattlesnake (2019) Film Online Subtitrat in Romana

Rattlesnake (2019) Film Online Subtitrat in Romana

Rate

Anul lansarii

2019

Actorii

Carmen Ejogo, Theo Rossi, Emma Greenwell

Gen

In Rattlesnake (2019) Film Online Subtitrat in Romana, Fiica lui Katrina, Clara a fost mușcată de un șarpe cu clopoței, unde Katrina întâlnește o femeie misterioasă într-o remorcă care spune că va ajuta. Mușcătura pare să fi dispărut și când Katrina o duce pe Clara la spital, se pare că totul este în regulă.

Doctorul sugerează că a fost doar o halucinație. Un bărbat misterios o vizitează pe Katrina la spital pentru a vorbi despre „plata” ei pentru recuperarea Clarei, declarând că sufletul ei a fost cruțat și trebuie rambursat; singurele condiții fiind sufletul pe care Katrina îl are trebuie să fie uman și trebuie plătit la timp. Îi dă până la apusul soarelui pentru a rambursa datoria, altfel Clara va muri din mușcătura de șarpe cu clopoței. Katrina nu crede inițial, dar când se întoarce pe drumul deșertului, remorca a dispărut și vede un camionist cu un ochi lipsă, avertizând că Clara va muri.

In Rattlesnake (2019) Film Online Subtitrat in Romana, Katrina descoperă că orașul Tulia, Texas, unde a ajuns, a fost legat de o serie de crime brutale și dispariții misterioase. De fiecare dată când apare o fotografie sau un videoclip cu scena crimei, în fundal apare o misterioasă figură umbră.

Tipul care a vizitat-o ​​la spital este de fapt un avocat care a fost înjunghiat în mod fatal de un profesor de școală, iar profesorul a spus „un suflet pentru suflet” în timp ce l-a înjunghiat pe avocat, în timp ce un copil înfiorător care o sperie pe Katrina a dispărut în 2010 După o încercare avortată de a ucide un bătrân pe moarte în spital, Katrina își pune ochii pe Billy, un iubit abuziv pe care îl vede criticându-și iubita într-un bar.

Ea pătrunde în casa lor și îl obligă pe Billy să conducă la un canion îndepărtat în deșert. Înainte ca Katrina să-l poată ucide, el se luptă înapoi și fuge. Cu timpul scurs înainte de apusul soarelui, Katrina se pregătește să se sinucidă, dar în timp ce filmează un mesaj de revedere către Clara, Billy o lovește cu o piatră și se întunecă.

Se trezește exact la timp și când Billy este mușcat de un șarpe cu clopoței, Katrina profită de ocazie pentru al salva pe fiica ei. În timp ce este supravegheată de figuri misterioase de deasupra canionului, Katrina părăsește canionul și în drum spre casă, doctorul sună pentru a spune că Clara este bine.

Când Katrina se reîntâlnește cu fiica ei, vede că Clara a desenat o imagine a figurii misterioase și a soarelui, aparent conștientă de ceea ce trebuia să facă mama ei. Și când perechea revine pe drum, Clara observă un autostopist lângă drum, despre care Katrina vede că este de fapt Billy. Vizioneaza filmul hd Rattlesnake (2019) Film Online Subtitrat in Romana.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *