Proxima (2020) Online Subtitrat in Romana Nou

Proxima (2020) Online Subtitrat in Romana Nou

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

Eva Green, Zélie Boulant, Matt Dillon

Gen

Filmul Proxima (2020) Online Subtitrat in Romana Nou, ne-o prezinta pe Sarah (Eva Green), o femeie franceză care și-a petrecut întreaga viață, încă din copilărie, antrenându-se pentru a fi astronaut. Ea află că este o completare târzie, în ultimul moment, a echipajului Proxima pe Marte, primii oameni care vor pierde din vedere Pământul.

În timp ce Sarah este încântată să meargă, ea se luptă să o părăsească pe Stella, fiica ei tânără pentru care este îngrijitoarea principală după despărțirea de soțul ei, Thomas. În ciuda grijilor, o lasă pe Stella cu Thomas și se pregătește pentru misiunea ei.

Pe lângă faptul că a ajuns târziu la misiune, Sarah este și singura femeie din echipajul lui Marte. Ea este întâmpinată cu o ostilitate deschisă de căpitanul american, Mike, care îi anunță că preferă ca înlocuitorul ei să fie înlocuitorul masculin. Cu toate acestea, Sarah își câștigă treptat respectul, în timp ce el urmărește determinarea ei în timpul antrenamentului.

În timpul antrenamentului, Stella are voie să o viziteze pe Sarah o singură dată. Sarah insistă să se acorde alocații speciale pentru a-și găzdui fiica și pentru a le permite mai mult timp împreună. În timp ce întâlnirea merge inițial bine, ea se termină prost, deoarece Stella devine anxioasă și plictisită și fuge, provocând din nou fricțiuni între Sarah și Mike, care îl reprimă pe Sarah pentru acțiunile sale. A doua zi Stella pleacă în timp ce Sarah încă mai doarme.

Luptându-se din ce în ce mai mult cu numărul emoțional al plecării, Sarah este surprinsă când Mike încearcă să o înveselească, spunându-i că este imposibil să fii o mamă sau un astronaut perfect și că sunt doar oameni. Mai târziu, la ultima întâlnire înainte ca Sarah și ceilalți astronauți să intre într-o carantină de două săptămâni înainte de a pleca în spațiu Sarah este devastată când Stella și Thomas își pierd zborul și ultima ei ocazie de a-și vedea fiica în persoană înainte de a părăsi pământul.

Sarah și Stella se pot vedea ultima oară, dar de data aceasta se află între un geam în timp ce Sarah se află în carantină. Stella îi amintește mamei sale că a promis că vor putea vedea împreună racheta pe care o lăsa, dar Sarah și-a încălcat promisiunea. O Sarah devastată se strecoară din carantină și o trezește pe Stella și o duce să vadă racheta dimineața devreme.

În acea seară, racheta se lansează cu Sarah la bord, cu o imagine cu Stella alături. Pe Pământ, un Thomas cu ochii lacrimi și o Stella zâmbitoare urmăresc lansarea rachetei. Vezi filmul online Proxima (2020) Online Subtitrat in Romana Nou. Vezi si recomandarea noastra Ad Astra

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *