Promising Young Woman (2020) Online Subtitrat in Romana

Promising Young Woman (2020) Online Subtitrat in Romana

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

Carey Mulligan, Bo Burnham, Alison Brie

Gen

In Promising Young Woman (2020) Online Subtitrat in Romana, Cassie Thomas locuiește cu părinții ei și lucrează la o cafenea. A urmat anterior o școală medicală, dar a renunțat după ce prietena ei Nina a fost violată și nimeni nu a crezut-o. Se presupune că Nina a murit mai târziu prin sinucidere. În fiecare weekend Cassie merge la baruri și se preface că este extrem de intoxicată. De fiecare dată când un bărbat o ia acasă și încearcă să profite de ea, ea îi confruntă cu privire la comportamentul lor și le scrie numele într-un caiet.

Un fost coleg de clasă al lui Cassie, Ryan Cooper, o vede la cafenea și o întreabă. Deși reticentă în a se apropia de el, ea începe să se întâlnească cu el, luând lucrurile încet la început. Mai târziu, Ryan se întâlnește cu Cassie la un bar, în timp ce atrage un bărbat acasă și rupe lucrurile cu ea, crezând că nu este interesată de el. Mai târziu, Cassie își cere scuze și se împacă, intrând într-o relație.

Cassie se întâlnește cu fosta ei prietenă Madison, care nu a crezut-o pe Nina când a spus că a fost violată. Cassie o îmbată, angajează un bărbat să o ducă în camera lui de hotel și apoi îi ignoră apelurile întrebând ce s-a întâmplat în acea noapte. Cassie se întâlnește apoi cu decanul vechiului ei colegiu care a refuzat să-l disciplineze pe Al Monroe, violatorul Ninei. Ea îl convinge pe decan că a lăsat-o pe tânăra fiică a decanului într-o cămin cu studenți beți, dar după ce decanul recunoaște că a greșit pentru ceea ce a făcut, Cassie dezvăluie că fiica ei este bine. Apoi, Cassie se confruntă cu Jordan, avocatul care a hărțuit-o pe Nina pentru a renunța la cazul ei. Ea este surprinsă să afle că el își amintește de Nina și că este vinovat de ceea ce a făcut, după ce a suferit un episod psihotic și și-a pierdut permisul. Îi spune lui Jordan că îl iartă. După ce a vorbit cu mama Ninei, Cassie pare să meargă mai departe cu viața ei și să se concentreze asupra relației sale cu Ryan.

Ceva mai târziu, Madison o confruntă pe Cassie. Cassie o asigură că nu s-a întâmplat nimic în noaptea aceea, iar Madison îi dă un videoclip despre care Al a violat-o pe Nina. Cassie urmărește și descoperă că Ryan a asistat la incident. Cassie îl confruntă pe Ryan și amenință să trimită videoclipul tuturor celor pe care îi știe dacă nu-i spune unde este viitoarea petrecere a burlacilor lui Al. El dezvăluie locația și îi cere iertare, dar ea refuză. Vizionare placuta a filmului hd Promising Young Woman (2020) Online Subtitrat in Romana.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *