Prometheus 2012 Film online subtitrat HD 720p

Prometheus 2012 Film online subtitrat HD 720p

Rate

Anul lansarii

2012

Actorii

Noomi Rapace, Michael Fassbender, Charlize Theron, Idris Elba

Gen

Trailer

Film

No such directory...
No such directory...

Prometheus 2012 Film online subtitrat HD 720p, La sfârșitul secolului un grup de oameni de știință și exploratori pornesc intr-o calatorie in spatiu iar scopul misiunii lor este de a găsi un răspuns la cel mai mare mister: originea vieții pe Pământ.

2 thoughts on “Prometheus 2012 Film online subtitrat HD 720p”

  1. Ceva asemănător a fost descoperit sub ghețurile din Antarctica.Umanoidul acela înalt cu ochi negrii, e din vechea rasă a preadamiților. În primă fază,au fost descoperiți vreo 14 în stare mumificată,acum 2 ani. Unele secvențe coincid cu realitatea preistorică a Pământului. Mai puțin creatura aia cu ceafa în formă de corn care iese din umanoid.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Daca te numeri printre cei care sunt pasionati de filme online, atunci aici este locul potrivit pentru tine. La noi poti gasi o colectie vasta de filme noi din 2021 sau mai vechi sortate pe categorii, disponibile gratuit, pe care le poti urmari relaxat in timpul tau liber, la o calitate impecabila HD. Site-ul ofera filme subtitrate bune, chiar si titluri mai putin cunoscute. Multi dintre userii ce revin pe site, o fac pentru ca dintre foarte multe site-uri de filme online subtitrate, noi oferim calitate inainte de cantitate, mai putin si mai bun e sloganul nostru. Urmariti peste 2500 de filme subtitrate in limba Romana, fara batai de cap si fara reclame obositoare.