Project Power (2020) Online Subtitrat in Romana

Project Power (2020) Online Subtitrat in Romana

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

Jamie Foxx, Joseph Gordon-Levitt, Dominique Fishback

Gen

Filmul Project Power (2020) Online Subtitrat in Romana, ne trimite in viitorul apropiat din New Orleans, acolo unde un misterios distribuitor oferă gratuit o sursă de „Energie” – o pastilă care acordă diferite superputeri timp de cinci minute – unui grup de traficanți de droguri, inclusiv unul numit Newt.

Șase săptămâni mai târziu, vărul adolescent al lui Newt, Robin, un dealer, este aproape jefuit de clienții care caută putere. Ea este salvată de ofițerul NOPD Frank Shaver, unul dintre cumpărătorii ei obișnuiți. Art, un om care caută distribuitorul „Biggie”, îl urmărește pe Newt, care moare după o luptă când supradozează puterea. Frank strică un jaf bancar de către un hoț cu putere, dar este suspendat pentru că îl folosește el însuși. Căpitanul său dezvăluie că personalul guvernamental îl presează să pună capăt oricărei investigații asupra puterii și îi dă lui Frank o imagine a omului pe care îl suspectează că este sursa drogului: art.

Folosind telefonul lui Newt pentru a-l găsi și răpi pe Robin, Art o forțează să-l ducă la casa de siguranță a cartelului de droguri. El este împușcat în timp ce elimină câțiva dintre oamenii cartelului și descoperă că utilizatorii de energie din New Orleans sunt monitorizați ca subiecți ai testului pentru droguri. Arta se leagă de Robin în timp ce îi tratează rănile și dezvăluie că, după ce a părăsit armata, a fost recrutat de Teleios, un antreprenor privat de apărare care a experimentat asupra lui pentru a crea superputeri. Fiica sa Tracy, născută după experimente, a expus puteri fără a lua vreodată drogul și a fost răpită de Wallace, un agent Teleios. Vizionare placuta a filmului Project Power (2020) Online Subtitrat in Romana.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *