Project Ithaca (2019) Film Online Subtitrat in Romana

Project Ithaca (2019) Film Online Subtitrat in Romana

Rate

Anul lansarii

2019

Actorii

James Gallanders, Deragh Campbell, Daniel Fathers

Gen

Filmul Project Ithaca (2019) Film Online Subtitrat in Romana începe într-un laborator guvernamental secret condus de Departamentul de Război al SUA, unde o tânără misterioasă este prezentată interfațându-se cu tehnologia extraterestră recuperată în timpul incidentului OZN Roswell. Fata tânără are abilități telepatice puternice și este capabilă să-și povestească experiențele din dispozitivul extraterestru tastându-le pe un monitor de computer. Fata, numită Sera, începe să moară datorită interacțiunii sale cu mașina și este salvată de un cercetător pe nume John.

Filmul trece apoi la un grup divers de oameni la bordul unui OZN care orbitează Pământul, unde grupul este ținut împotriva voinței lor. Fiecare om este reținut separat, într-un ham în care brațele și picioarele sunt reținute de tentacule negre. Tentaculele se strâng pe măsură ce rezistă, iar energia creată de răspunsurile lor emoționale este valorificată de navă. Când oamenii nu reușesc să aibă suficiente răspunsuri emoționale pentru a furniza energie navei, nava răspunde trimițând tentacule mai mari în cameră, care le înconjoară capetele și creează o legătură telepatică directă cu nava, iar aceștia sunt provocați să răspundă emoțional.

Se dezvăluie că fiecare dintre oameni a fost răpit în diferite perioade din istoria pământului, variind de la secolul 20 până la secolul 21, și că Sera este un hibrid om-extraterestru a cărui mamă a fost impregnată la întâlnirea de la Roswell. Niciunul din grup nu știe care este anul în curs și nici nu știe cât timp au fost pe navă. Cea mai mare parte a grupului este considerată doar oameni dispăruți pe Pământ, cu excepția lui Zack, un celebru muzician al vremii sale, a cărui dispariție a dus la condamnarea iubitei sale pentru „crima” sa.

Sera și John stabilesc că Sera, care poate interacționa cu nava în prezent și în trecut, poate elibera oamenii de pe navă, dar numai sacrificându-se. În ciuda protestelor lui John, ea eliberează grupurile și acestea se întorc pe Pământ, unde încep să meargă spre un oraș din depărtare. Sera este apoi afișat direct legat de computerul navei. Nava o folosește pe Sera pentru a „deschide ușa” către mai multe nave, care ajung apoi în sistemul solar al Pământului.

Într-o scenă de credite medii, Sera încearcă fără succes să-l contacteze pe John pe monitorul computerului în trecut. Vizionare placuta a filmului HD Project Ithaca (2019) Film Online Subtitrat in Romana.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *