Podul spionilor 2015 Film Online Subtitrat

Podul spionilor 2015 Film Online Subtitrat

Rate

Anul lansarii

2015

Actorii

Mark Rylance, Domenick Lombardozzi, Victor Verhaeghe, Mark Fichera

Gen

Podul spionilor 2015 Film Online Subtitrat este un film istoric, drama thriller 2015 american, regizat de Steven Spielberg cu un scenariu scris de Matt Charman și fratii Ethan.

Stelele de film sunt Tom Hanks, Mark Rylance, Amy Ryan, și Alan Alda. Bazat pe anul 1960, U-2 a avut loc în timpul Războiului Rece, filmul spune povestea avocatului James B. Donovan, care este însărcinat cu negocierea eliberarii lui Francis Gary pilot al cărui avion U-2 spion a fost doborât în Uniunea Sovietica în schimbul lui Rudolf Abel, un captiv KGB sovietic de spionaj a avut loc în custodia statelor Unite.

În 1957 Brooklyn, New York City, Rudolf Abel preia un mesaj secret de la o bancă și îl citește chiar înainte ca agenții FBI sa izbucneasca în camera lui închiriată. El previne descoperirea mesajului, dar alte dovezi il duc în sala de judecata apoi la arestarea și urmărirea penală a sa ca un spion sovietic.Va dorim vizionare placuta la filmul Podul spionilor 2015 Film Online Subtitrat

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

2 thoughts on “Podul spionilor 2015 Film Online Subtitrat”

  1. Aici este Oscarul ! Premiul cel Mare l-a cam ocolit pe Leonardo și din dorința de a repara i s-a acordat pentru Legenda lui Hugh Glass dar categoric Oscarul este Podul Spionolor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *