Playing with Fire (2019) Online Subtitrat in Romana

Playing with Fire (2019) Online Subtitrat in Romana

Rate

Anul lansarii

2019

Actorii

John Cena, Keegan-Michael Key, John Leguizamo

Gen

In Playing with Fire (2019) Online Subtitrat in Romana, Superintendentul Jake Carson este comandantul unui grup de fumători din pădurile îndepărtate din California. Carson este capabil într-o criză și se mândrește enorm cu munca sa, scufundându-se în situații periculoase pentru a salva civilii alături de echipa sa – Mark Rogers, loial în mod deschis, Rodrigo Torres nervos și nevrotic și „Axe”, un mut uriaș care poartă securea pompierului peste tot. După salvarea a trei copii dintr-o cabină în flăcări, Carson este contactat de comandantul diviziei Richards, admirat universal. Richards laudă munca lui Carson și îl prezintă pe Carson pentru înlocuirea sa, meseria de vis a lui Carson.

Rogers îl sfătuiește pe Carson că sunt responsabili pentru bunăstarea copiilor Brynn, Will și Zoey în temeiul „SafeHaven Laws”, care impune forțelor de ordine și primilor respondenți să îngrijească copiii până când sunt eliberați la un părinte sau tutore. Carson lasă un mesaj vocal pentru mama copiilor, care îi trimite un mesaj text spunând că sunt pe drum. Încercările lui Carson de a-și completa cererea de comandant al diviziei sunt subminate de copiii care circulă în jurul stației și de sosirea fostei iubite a lui Carson, medicul de mediu Amy Hicks, un local care protestează împotriva fumătoarelor care iau apă din habitatele de broască pe cale de dispariție pentru a lupta împotriva incendiilor. Carson încearcă să descarce copiii pe Hicks, care refuză.

În ciuda haosului din Playing with Fire, restul fumătorilor încep să se lege cu copiii, copilul Zoey încălzind brutalul Topor și Torres învățându-i lui Will cum să navigheze în situații periculoase. Brynn plătește serviciul pentru admirația lui Rogers față de Carson, dar apoi organizează o evadare pe ATV-ul stației, vărsând petrol și tăind anvelope pentru a preveni urmărirea. Carson îi prinde pe off-road pe bicicleta unei fetițe și îi învârte pe copii pe un drum de pământ. La solicitarea lui Will, Brynn recunoaște că sunt orfani fugiți de asistența maternală, temându-se că vor fi separați. Mesajele text erau de la Brynn însăși. Grupul tabără peste noapte și Carson promite să nu mai sune la serviciile pentru copii până după ziua de naștere a lui Zoey în două zile.

Grupul se pregătește pentru ziua de naștere a lui Zoey, iar cei patru fumători cumpără cadouri și pentru Brynn și Will. Carson îi povestește apoi lui Will o poveste de culcare despre un yeti care era căsătorit cu slujba lui, avea un fiu și apoi a murit la slujbă pentru că era distras având o familie. Brynn și Hicks sunt amândoi atinși de poveste, care se potrivește cu circumstanțele morții tatălui lui Carson și cu incapacitatea lui Carson de a forma relații. Petrecerea de ziua de peste bord este întreruptă de sosirea neașteptată a lui Richards și Child Services. Copiii fug în mașina lui Richards și fug de pe drum chiar pe o stâncă. În timp ce conduce, Brynn este prinsă în centura de siguranță. Carson parașută pentru a-i salva și, cu ajutorul lui Will, îl eliberează pe Brynn înainte ca mașina să se poată rostogoli de pe stâncă. Vizionare plactuta a filmului Playing with Fire (2019) Online Subtitrat in Romana.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *