Planeta Maimutelor: Revolutia 2014 Online Subtitrat in Romana

Planeta Maimutelor: Revolutia 2014 Online Subtitrat in Romana

Rate

Anul lansarii

2014

Actorii

Gary Oldman, Keri Russell, Andy Serkis

Gen

Trailer

Film

No such directory...
No such directory...

Planeta Maimutelor: Revolutia 2014 Online Subtitrat in Romana continua avandu-l pe Caesar ca si conducator al primatelor retrase in padure, o natiune in continuua crestere ce au de multi ani liniste si pace. Doar ca pacea lor este deranjata intr-o zi de o banda de oameni, supravituitori ai unui virus devastator ce a cazut asupra lor acum 10 ani. Dupa un pact fragil, primatele inteleg ca oamenii nu s-au schimbat si ambele parti asteapta scanteia de a porni un razboi ce va determina care dintre specii va domina Pamantul. Vizionare placuta a filmului Planeta Maimutelor: Revolutia 2014 Online Subtitrat.

1 thought on “Planeta Maimutelor: Revolutia 2014 Online Subtitrat in Romana”

  1. am vazut PLANETA MAIMUTELOR 1968,2001 SI ACUM ASTA 2014…BUNE TOATE…ASTA A TINGE PROBLEMA REALA,RAUTATEA OAMENILOR …BUN

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Daca te numeri printre cei care sunt pasionati de filme online, atunci aici este locul potrivit pentru tine. La noi poti gasi o colectie vasta de filme noi din 2021 sau mai vechi sortate pe categorii, disponibile gratuit, pe care le poti urmari relaxat in timpul tau liber, la o calitate impecabila HD. Site-ul ofera filme subtitrate bune, chiar si titluri mai putin cunoscute. Multi dintre userii ce revin pe site, o fac pentru ca dintre foarte multe site-uri de filme online subtitrate, noi oferim calitate inainte de cantitate, mai putin si mai bun e sloganul nostru. Urmariti peste 2500 de filme subtitrate in limba Romana, fara batai de cap si fara reclame obositoare.