Palmer (2021) Online Subtitrat in Romana HD

Palmer (2021) Online Subtitrat in Romana HD

Rate

Anul lansarii

2021

Actorii

Justin Timberlake, Ryder Allen, Alisha Wainwright

Gen

In filmul Palmer (2021) Online Subtitrat in Romana HD Eddie Palmer este o fostă vedetă de fotbal din liceu care tocmai a ieșit din închisoare după 12 ani. Locuiește cu bunica sa Vivian, care veghează, de asemenea, ocazional, un băiețel extraordinar pe nume Sam.

În cele din urmă, Palmer începe să lucreze la școala locală ca paznic și, după ce Vivian moare, este forțat să devină gardianul temporar al lui Sam, dupa ce mama lui, Shelly care pleacă constant din oraș. Palmer îl duce pe Sam la jocul de fotbal din liceu și la strângerea de fonduri de bowling, stabilind o relație cu profesoara lui Sam, Maggie.

Într-o zi, Sam vine acasă plângând după ce a fost agresat de unii dintre colegii săi de clasă pentru că purta machiaj, iar Palmer îl bate pe unul dintre ei la un bar. Shelly se întoarce să-l recupereze pe Sam, dar este apoi luat de Serviciile de Protecție a Copilului. Palmer încearcă să primească tutela, dar este refuzat din cauza statutului său condiționat. Întoarsă temporar la Shelly, Sam este împins de iubitul ei abuziv Jerry în timpul unei lupte, iar Palmer îl ia. Shelly refuză să depună acuzații și alege să-i acorde lui Palmer custodia părintească asupra lui Sam. Vizioneaza online filmul Palmer (2021) Online Subtitrat in Romana HD.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

5 thoughts on “Palmer (2021) Online Subtitrat in Romana HD”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *