Over the Moon (2020) Film Online Subtitrat in Romana

Over the Moon (2020) Film Online Subtitrat in Romana

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

Glen Keane, Brycen Hall, Ruthie Ann Miles

Gen

Trailer

Film

No such directory...
No such directory...

Over the Moon (2020) Film Online Subtitrat in Romanane prezinta un film animat ce incepe cu o fată pe nume Fei Fei, caruia i se mai spune si legenda zeiței lunii Chang’e, care a luat o poțiune pentru nemurire, determinând-o să devină o zeiță și să urce pe lună fără iubitul ei Houyi și îl așteaptă pe lună. În pregătirea pentru Festivalul anual al Lunii, Fei Fei și familia ei fac prăjituri pentru sat. Cu toate acestea, mama lui Fei Fei se îmbolnăvește și îi dăruiește fiicei sale un iepuraș numit Bungee, înainte de a muri.

Fei Fei, care încă mai crede în Chang’e patru ani mai târziu, este supărată când află că tatăl ei este logodit cu doamna Zhong și este supărat de fiul ei, Chin. Familia lui Fei Fei li se alătură pentru sărbătoarea Festivalului Lunii și își amintește de mama ei. Inspirată de o macara și de legenda lui Chang’e, ea decide să construiască o rachetă pe Lună pentru a demonstra că Chang’e este real. Ea proiectează o rachetă care seamănă cu un felinar de hârtie chinezesc în formă de iepure care folosește focuri de artificii pentru a-i spori viteza. Racheta ei aproape reușește până când își dă seama că Chin s-a strecurat la bordul rachetei ei și încep să se prăbușească pe pământ. Dintr-o dată, racheta este capturată într-un fascicul mistic de energie și dusă pe lună. Aceștia prăbușesc terenul după ce au fost asediați de spirite jucăușe, care apoi îi salvează și îi duc în Lunaria.

Ele sunt prezentate lui Chang’e și dansatoarelor ei de rezervă, Lunettes. Chang’e îi spune lui Fei Fei că trebuia să îi ofere un cadou lui Chang’e pentru a-l aduce înapoi pe Houyi. Fei Fei face o fotografie cu Chang’e pentru a dovedi că este reală, dar Chang’e ia fotografia de la Fei Fei și cere cadoul. Fei Fei nu știe despre ce vorbește, iar un frustrat Chang’e anunță o competiție pentru a-și găsi cadoul înainte ca ultimul praf de lună să cadă. Fei Fei se supără pe Chin și îl părăsește, plimbându-se cu puii motocicliști la locul accidentului. Chin vede niște lunete cu fotografia și este capturat de Chang’e care cere locația cadoului. Chang’e îl provoacă pe Chin la un joc de ping pong pe care Chin îl câștigă, supărându-l pe Chang’e. Chang’e strigă disperată că nu-l va mai vedea niciodată pe Houyi. În timp ce Chin este prins într-o cameră de Chang’e, Bungee îl urmărește pe iepurele de jad la locul său de muncă. Între timp, Fei Fei și Biker Chicks se îndreaptă spre locul accidentului rachetei sale, unde Fei Fei întâlnește un lunarian exilat pe nume Gobi. Ea își descoperă păpușa Chang’e, despre care suspectează că este darul, dar Puii Biker apucă păpușa și îi lasă pe Fei Fei și Gobi în urmă. Vizionare placuta la filmul Over the Moon (2020) Film Online Subtitrat in Romana.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Daca te numeri printre cei care sunt pasionati de filme online, atunci aici este locul potrivit pentru tine. La noi poti gasi o colectie vasta de filme noi din 2021 sau mai vechi sortate pe categorii, disponibile gratuit, pe care le poti urmari relaxat in timpul tau liber, la o calitate impecabila HD. Site-ul ofera filme subtitrate bune, chiar si titluri mai putin cunoscute. Multi dintre userii ce revin pe site, o fac pentru ca dintre foarte multe site-uri de filme online subtitrate, noi oferim calitate inainte de cantitate, mai putin si mai bun e sloganul nostru. Urmariti peste 2500 de filme subtitrate in limba Romana, fara batai de cap si fara reclame obositoare.