One Night in Miami (2021) Online Subtitrat in Romana

Kingsley Ben-Adir, Eli Goree, Aldis Hodge

Rate

Anul lansarii

2021

Actorii

Kingsley Ben-Adir, Eli Goree, Aldis Hodge

Gen

Descriere detaliata a filmului HD One Night in Miami (2021) Online Subtitrat in Romana.

 

Actiunea filmului One Night in Miami (2021) Online Subtitrat in Romana, are loc in 1963. Cassius Clay se luptă cu Henry Cooper pe stadionul Wembley din Londra. Arogant și prea încrezător, Clay se joacă cu adversarul său și este doborat la covor atunci când Cooper primește un pumn surpriză. La Copacabana din New York, cântărețul soul Sam Cooke suferă in urma unei interpretari umilitoare în fața unui public rece și complet alb.

Întorcându-se acasă în Georgia, jucătorul NFL Jim Brown este primit cu căldură de un prieten de familie, domnul Carlton, într-o vastă moșie de plantație. Oalele Carlton il laudă pe „marele Jim Brown”, dar când Brown se oferă cu amabilitate să-l ajute pe Carlton să mute niște mobilier, îl informează pe Brown că „nu permite negrii în casă”. În altă parte, Malcolm X se întoarce acasă de la o întâlnire și discută nervos planurile sale de a părăsi Națiunea Islamului împreună cu soția sa, Betty.

Luni mai târziu, 25 februarie 1964, bărbații sunt cu toții la Miami pentru lupta pentru titlul lui Clay împotriva lui Sonny Liston. Malcolm se întâlnește cu Clay într-o cameră de hotel înainte de luptă, iar cei doi se roagă într-un mod tradițional islamic. Conversația lor arată că, după luptă, Clay va anunța public că s-a alăturat Națiunii Islamului. În acea seară, Brown este un comentator de pe ring și Cooke și Malcolm sunt în mulțime. Pe măsură ce Clay îl supără pe Liston, făcându-l campion mondial la categoria grea. După aceea, Malcolm îi invită pe ceilalți trei bărbați în camera sa de motel.

Ce se intampla mai departe in filmul One Night in Miami?

Bărbații ajung cu brio, dar speranțele lor la o petrecere sunt spulberate atunci când Malcolm, care se manifestă în totalitate, arată clar că sunt singurii pe care i-a invitat. Vrea să petreacă ceva timp reflectând la realizările lor colective, dar tensiunea dintre el și Cooke apare imediat. Malcolm nu se simte confortabil cu modul în care crede că Cooke a vândut comunitatea neagră, păstrându-se publicului alb, iar Cooke refuză să se simtă vinovat pentru succesul său. Clay îi informează pe bărbați despre planurile sale de a-și anunța convertirea la Națiunea Islamului, provocând mai multă tensiune.

Într-o conversație ulterioară, Brown discută despre planurile sale de a deveni actor de film și se întreabă dacă tranziția sa de la fotbal la Hollywood va merge fără probleme. Urmareste in premiera filmul One Night in Miami (2021) Online Subtitrat in Romana.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *