On the Rocks (2020) Online Subtitrat Gratuit

On the Rocks (2020) Online Subtitrat Gratuit

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

Bill Murray, Rashida Jones, Marlon Wayans

Gen

Trailer

Film

No such directory...
No such directory...

Filmul On the Rocks (2020) Online Subtitrat Gratuit incepe cu Laura și Dean,un cuplu recent căsătorit în Manhattan cu două fiice tinere, Maya și Theo. Laura este o romancieră care pare să fie blocată într-o rutină în timp ce se luptă să-și termine ultima carte. Între timp, Dean este un antreprenor de succes la un start-up tehnologic în plină dezvoltare, înconjurat de colegi tineri și atrăgători, lăsând-o pe Laura la conducerea fiicelor lor. Într-o noapte, după ce a ajuns acasă dintr-una din călătoriile sale frecvente de afaceri, Dean se urcă în pat și începe să o sărute cu pasiune pe Laura. Cu toate acestea, odată ce îi recunoaște vocea, se oprește brusc și se culcă, spre confuzia Laurei. A doua zi, Laura găsește o geantă de toaletă a unei femei în bagajul lui Dean; el explică mai târziu că aparține asociatului său de afaceri, Fiona, și el s-a oferit să-l ducă în valiză pentru că ea nu putea să-l încadreze în bagajul de mână.

Laura se hotărăște să-și mărturisească îndoielile despre Dean tatălui ei, Felix, un bogat comerciant de artă semi-pensionat. Un jucător de lungă durată, Felix cochetează cu majoritatea femeilor pe care le întâlnește și crede că bărbații sunt cablați biologic pentru a trișa. Convins că Dean are o aventură, Felix îi propune o investigație asupra lui și o încurajează pe Laura să-și verifice telefonul pentru a-i incrimina mesajele text. Laura o face cu reticență, dar nu găsește nimic ieșit din comun. Vizionare placuta a filmului On the Rocks (2020) Online Subtitrat Gratuit.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Daca te numeri printre cei care sunt pasionati de filme online, atunci aici este locul potrivit pentru tine. La noi poti gasi o colectie vasta de filme noi din 2021 sau mai vechi sortate pe categorii, disponibile gratuit, pe care le poti urmari relaxat in timpul tau liber, la o calitate impecabila HD. Site-ul ofera filme subtitrate bune, chiar si titluri mai putin cunoscute. Multi dintre userii ce revin pe site, o fac pentru ca dintre foarte multe site-uri de filme online subtitrate, noi oferim calitate inainte de cantitate, mai putin si mai bun e sloganul nostru. Urmariti peste 2500 de filme subtitrate in limba Romana, fara batai de cap si fara reclame obositoare.